3e Schansstraat 21, ROTTERDAM

Vraagprijs € 200.000 k.k. Bekijk alle foto's (18)

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving, vanaf prijs € 200.000,– k.k.

Bijzonder pand gelegen in het levendige Delfshaven met op loopafstand een divers aanbod van winkels, horeca en openbaar vervoer (metro en tram). Historisch Delfshaven met de molen “De Distilleerketel” en de Voor- en Achterhaven liggen aan het einde van de straat.

Het betreft een pand met vrij in te delen verdiepingen en dat nog geheel naar eigen inzicht verbouwd kan worden.

Begane grond:
Entree middels openslaande deuren, grote open ruimte met de meterkast en trap naar de verdiepingen. Onder de trap is er gelegenheid om een berging te creeren.

1e verdieping:
Open ruimte met zeer ruim toilet met fonteintje. Kleine pantry en trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Zolderruimte met opstelplaats voor de CV-Ketel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1911;
– Grondgebonden woning op eigen grond;
– Kozijnen vernieuwd (begane grond en 1e verdieping) en v.v. dubbelglas;
– Gebruiksfunctie in de BAG is wonen, koper dient voor eigen rekening en risico een douche en een keuken te plaatsen;
– Projectnotaris; Schaap Advocaten Notarissen;
– Woning dient voor eigen gebruik (zelfbewoningsplicht);
– Het is toegestaan om bij het uitbrengen van een bod een financieringsvoorbehoud op te nemen, zie hiervoor de “bijzondere voorwaarden” en het inschrijfformulier, die zijn opgenomen in de dataroom.

Oplevering:
Het object wordt opgeleverd: leeg en ontruimd en vrij van huur en gebruik ‘as it is’. Huidige voorzieningen als doucheruimte en een uitbreiding van de pantry zijn eigendom van de organisatie, die momenteel de tijdelijke bewoning verzorgd en worden niet mee verkocht.

Alle risico’s en verantwoordelijkheden gaan met ingang van de notariele overdracht over op koper.

Digitale dossier:
Wanneer u zich bij ons aanmeldt kunt u middels onze dataroom alle beschikbare informatie omtrent het object downloaden.

Verkoop bij inschrijving:
Alle informatie omtrent de procedure en inschrijfformulier zijn terug te vinden in de dataroom. De verkoop van de woning start met een ‘live’ bezichtiging van de woning op woensdag 10 juni 2020 om 11:00 uur. Mocht u na het bekijken van deze bezichtiging interesse hebben voor een bezichtiging ter plaatse, kunt u hiervoor contact opnemen met ons kantoor.

Nadere informatie:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa van der Hoek Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden verleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 200.000 k.k.
Woonoppervlakte 73 m2
Perceeloppervlakte 39 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 200.000 k.k.
Woonoppervlakte 73 m2
Perceeloppervlakte 39 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek