Albert Plesmanplein 21, Gouda

Verkocht Bekijk alle foto's (23)

Omschrijving

Klussers opgelet! Op centrale plek in Gouda gelegen 2-kamer appartement op de eerste verdieping van een verzorgd appartementencomplex. Dit appartement is o.a. voorzien van een ruime woonkamer met toegang tot balkon, slaapkamer, gesloten keuken met eenvoudige opstelling en toegang tot het tweede balkon, doucheruimte en een berging in de onderbouw.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten entree appartementencomplex met bellentableau en brievenbussen. Entree, trappenhuis, lift en toegang tot de inpandige bergingen.

Appartement:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast en garderoberuimte. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Gesloten keuken met rechtopgesteld eenvoudig keukenblok en toegang tot het balkon. Betegelde doucheruimte met douche en vaste wastafel. Separate toiletruimte met closet. Inpandige bergruimte voorzien van opstelling boiler. Ruime woonkamer met toegang tot het tweede balkon gelegen aan de voorzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– Warmwater voorziening door middel van boiler.
– Verwarming door middel van blokverwarming.
– Eenvoudige keuken en doucheruimte.
– Zeer centrale ligging nabij de binnenstad van Gouda.
– Inpandige berging in de onderbouw.
– Op loopafstand van het NS-station, ziekenhuis, schouwburg, het historische centrum van Gouda, winkels, horeca, supermarkt, kerken en scholen.

Let op:
Dit appartement betreft een Lidmaatschapsrecht in een Coöperatieve Vereniging met specifieke financieringsvoorwaarden van RNHB, waarbij het mogelijk is om tot maximaal 80% van de aankoopprijs of taxatiewaarde te financieren, in plaats van de volledige 100%. Als u verdere vragen heeft over de financiering van dit object, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor.

Elke maand dient u servicekosten te betalen ter waarde van circa € 264,– aan de Coöperatieve Vereniging. Dit bedrag omvat onder andere een voorschot van ongeveer € 50,– voor stookkosten, het waterverbruik, de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering, reserveringen voor groot- en klein onderhoud, schoonmaak, verlichting van gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud van de lift.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
* Heeft u vragen of wenst u een bezichtiging? Neem contact met ons op.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-02-14 08:59:24
Status Verkocht
Bouwjaar 1961
Isolatievormen Gedeeltelijk Dubbel Glas, Hr Glas
Energielabel E
Vervaldatum energielabel 2025-10-02
Plaats Gouda
Postcode 2805 Ab
Ligging in Woonwijk
Soorten warm water Blokverwarming, Gasboiler Eigendom
Parkeer faciliteiten Parkeervergunningen
Woonoppervlakte 89 ㎡
Externe bergruimte 5
Gebouwgebonden buitenruimte 13 ㎡
Inhoud 291 ㎥
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Type Geen Tuin
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-02-14 08:59:24
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 1961
Isolatievormen Gedeeltelijk Dubbel Glas, Hr Glas
Energielabel E
Vervaldatum energielabel 2025-10-02
Locatie
Plaats Gouda
Postcode 2805 Ab
Ligging in Woonwijk
Uitrusting
Soorten warm water Blokverwarming, Gasboiler Eigendom
Parkeer faciliteiten Parkeervergunningen
Oppervlakte en ligging
Woonoppervlakte 89 ㎡
Externe bergruimte 5
Gebouwgebonden buitenruimte 13 ㎡
Inhoud 291 ㎥
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Geen Tuin

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek