Andre Gideplaats 257 PP, ROTTERDAM

Verkocht Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

Garagebox gelegen op de begane grond aan de Andre Gideplaats te Rotterdam Ommoord. De garagebox ligt centraal in Ommoord met diverse uitvalswegen zoals de A20 en A16 op korte afstand.

Afmeting ca. 2.50 x 5.70.

VVE-bijdrage: € 19,98 per maand.

Bijzonderheden:
– Wordt verkocht in vol eigendom;
– Notariskeuze verkoper in verband met volmachten;
– Het betreft een vaste koopsom, welke niet onderhandelbaar is;
– Geen elektrische deur;
– Clausule verkoper geen gebruiker geweest wordt opgenomen in de koopovereenkomst.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 24.500 k.k.
Servicekosten 19 per maand
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 24.500 k.k.
Servicekosten 19 per maand

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek