Andre Gideplaats 93, ROTTERDAM

Vraagprijs € 260.000 k.k. Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Op de 3de verdieping gelegen 3-kamer (uitbreidingsmogelijkheid tot 4 kamers ) appartement met vrij uitzicht en balkon gelegen op het oosten. Met maar liefst ca. 153 m2 woonoppervlakte kan dit ruime appartement bijzonder genoemd worden. Zowel aan voor- als achterzijde rustig gelegen en uitzicht op groen (vrij uitzicht). Het complex is verzorgd en heeft vanaf het balkon zicht op een mooi aangelegde complex tuin. Er zijn ruime parkeermogelijkheden op het openbare parkeerterrein.

De ligging van het complex is goed, zowel het Ommoordse Veld als het Wollefoppenpark zijn op korte loopafstand, verder uitstekende bus- en metroverbinding en winkelcentrum op loopafstand. Als u van fietsen, wandelen of andere buitensporten houdt, kunt u zo de Rottemeren in.

Indeling:
Verzorgde, centrale entree op begane grond met bellenplateau, afgesloten hal met videofooninstallatie, brievenbussen en toegang tot de recent gerenoveerde lift en trappenhuis.
Verder beschikt de woning over een eigen berging van ca. 5m2 op de begane grond.

3de verdieping:
Entree, gang, uitkomend in een fijne ruime en lichte (tussen)hal.
De keuken ca. 5,69 x 2,41 m welke voorzien is van een eenvoudige opstelling, bevindt zich aan de voorzijde. Ook zijn er voldoende opbergkastjes aanwezig.
De woonkamer ca. 11,03 x 4,41 m is riant van oppervlak en heeft een zee van licht door de grote raampartijen. Hierbij is de mogelijkheid tot uitbreiding voor een extra (slaap)kamer. Verder stapt u vanuit de woonkamer zo het op het oosten gelegen balkon op (ca. 5,01 m lang)
Toilet met fonteintje en aparte badkamer ca. 2,13 x 1,72 m voorzien van ligbad, wastafel en bidet.
De slaapkamers ca. 5,83 x 3,52 m (voorzien van inbouwkasten) en ca. 4,81 x 2,77 m (met toegang tot inloopkast, bergruimte en 2e balkon (ca. 2,75 m lang) met uitzicht over de binnentuin.
Op de begane grond heeft u nog de beschikking over een eigen berging voor bijvoorbeeld het stallen van de fiets.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1971
-Volle eigendom
-Bijdrage VVE ca. € 291,60 per maand exclusief voorschot stookkosten
-Verwarming en warm water d.m.v. blokverwarming
-Woonoppervlakte 153 m²

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen;
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een projectnotaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest
– ouderdomsclausule, bovendien dient het appartement te worden gemoderniseerd.
– woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker

Oplevering: per direct

Kolpa Van der Hoek Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Van der Hoek Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 260.000 k.k.
Woonoppervlakte 153 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 260.000 k.k.
Woonoppervlakte 153 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek