Arthurweg, Rotterdam

Huurprijs van € 406 Tot € 465 P.m. Bekijk alle foto's (12)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij in totaal 34 opslagboxen van ca. 29 m² en 31 m² gelegen aan de Arthurweg te Rotterdam. Ook zijn er enkele units voor verkoop beschikbaar.
De opslagboxen liggen in het nieuwbouwcomplex LaneParc aan de rand van Rotterdam nabij de A15 en de Brienenoordbrug.

Locatie / Bereikbaarheid:
Project “LaneParc” is gerealiseerd in Rotterdam in de wijk Oud-IJsselmonde en nabij op- en afrit 24 Rotterdam-Feijenoord.
De wijk wordt begrensd door de Nieuwe Maas, de snelweg A16 en de wijk Beverwaard.

Aan deze zijde van de A16, die de wijk doormidden snijdt, treft u naast de oude dorpskern en de jachthaven overwegend woningen aan, terwijl zich aan de andere zijde van A16 het nieuwbouwgedeelte De Veranda bevindt, met o.a. Pathé De Kuip.

Oppervlakte:
Twee types beschikbaar van ca. 29 m² en ca. 31 m².

Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt casco verhuurd, voorzien van een elektrische overheaddeur en elektra. Het complex bevat eigen terrein met elektrische schuifpoort, brievenbussentableau en camerabewaking. Tevens is er een algemene toiletruimte aanwezig voorzien van wasbak.

Huurprijs:
Begane grond:
Unit van ca. 29 m² = €435,- ex. btw per maand
Unit van ca. 31 m² = €465,- ex. btw per maand

1e verdieping:
Unit van ca. 29 m² = €406,- ex. btw per maand
Unit van ca. 31 m² = €434,- ex. btw per maand

Vraagprijs:
per unit € 70.000.- v.o.n. excl. btw.

Servicekosten:
Voorschot elektra à €20,- per maand excl. btw.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
Minimaal 1 jaar, in overleg met eigenaar.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Bestemming:
Het bestemmingsplan "Oud-IJsselmonde" van de gemeente Rotterdam is van toepassing. Het object heeft de bestemming bedrijventerrein met de functie aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’.

Voorbehoud:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van het object, gelegen aan Arthurweg 71 – 163 te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.  

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-05-21 15:39:30
Status Beschikbaar
Huurprijs € 406 p.m.
Prijs Koopprijs op aanvraag
Bouwjaar 2022
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Rotterdam
Postcode 3077 Nw
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 31
1 Overige
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-05-21 15:39:30
Status Beschikbaar
Huurprijs € 406 p.m.
Prijs Koopprijs op aanvraag
Bouw
Bouwjaar 2022
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Postcode 3077 Nw
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 31
1 Overige

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek