Bergse Dorpsstraat 78 80, Rotterdam

€ 975.000 k.k. Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij aan een beleggingsobject bestaande uit twee geschakelde winkel/kantoorruimtes in het kernwinkelgebied van Hillegersberg en 2 verhuurde bovenwoningen. Het gebied kenmerkt zich door een mix van retailers zoals de ambachtelijke bakkers, slagers, visboer, groenteboer en daarnaast een diversiteit aan mode en horeca.

In de nabije omgeving zijn tevens diverse horecagelegenheden gevestigd waaronder Eetcafe Facet, restaurant Gauchos, wijnbar Mendoza, Abrazo en restaurant Three.

Bereikbaarheid:
Auto
Met de auto is de locatie zeer goed te bereiken. Vanaf de rijksweg A20 bent u binnen enkele minuten op de locatie.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen. Tramhalte bevindt zich op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren aan de straatzijde.

Oppervlakte:
ca. 100 m² bovenwoning rechts.
ca. 100 m² bovenwoning links.
ca. 200 m² kantoor/winkelruimte (ca. 100 m² per winkel), gelegen op de begane grond.

Metrages woningen volgens opgaaf opdrachtgever.

Wijze van oplevering:
De winkels zullen vrij van huur worden opgeleverd in de alsdan aanwezige staat.

Vraagprijs:
Totaal € 975.000,- k.k.

Actuele huur:
Bovenwoning rechts: € 1.202,39
Bovenwoning links: € 1.097,67

Voorschot servicekosten:
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘kern en plassen’ van de Gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 16 maart 2013 en is bestemd voor ‘gemengde bebouwing I’.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Bergse Dorpsstraat 78-80 te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 975.000 k.k.
Perceeloppervlakte 271 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 975.000 k.k.
Perceeloppervlakte 271 m2

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek