Berkenwoudestraat 40, Rotterdam

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (18)

Omschrijving

Beleggingsobject te koop!
Wij bieden een beleggingsobject aan gelegen aan Berkenwoudestraat 40 te Rotterdam. Momenteel is er een restaurant/cafe gevestigd. De ruimte is ca. 80 m² met in de directe omgeving voornamelijk huisvesting van kleinschalige bedrijfsruimten. De Berkenwoudestraat ligt in het Zuiden van Rotterdam met het centrum van Rotterdam op enkele kilometers afstand.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid met de auto is redelijk goed. Het object is gelegen op slechts enkele kilometers van de op- en afritten van de rijksweg A15. D

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk te noemen. Op loopafstand van het object bevindt zich de bushalte en op ca. 1 kilometer afstand bevindt zich treinstation Rotterdam Lombardijen.

Parkeren:
Er is rondom voldoende openbare parkeergelegenheid.

Oppervlakte:
Ca. 80 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 190.000,- exclusief eventueel verschuldigde btw.

Huurinkomsten:
De huidige huuropbrengsten (kale huur) bedragen ca. € 22.800 per jaar.

Erfpacht:
Erfpacht loopt tot 12-08-2089, de jaarlijkse canon bedraagt € 4210,44.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Berkenwoudestraat 40 te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 190.000 k.k.
Perceeloppervlakte 142 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 190.000 k.k.
Perceeloppervlakte 142 m2

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek