Boomweg 18, ROCKANJE

Vraagprijs € 789.000 k.k. Bekijk alle foto's (58)

Omschrijving

Prachtig landhuis met bijgebouw en stal gelegen in de polders van Rockanje achter de duinen en het strand op een ruim perceel van maar liefst 2.980 m2. De woning is door de huidige eigenaren flink opgeknapt, o.a. nieuw dak met isolatie (2015), kapschuur/veranda (2016/2017), Cementitious gietvloer met vloerverwarming (2017), oprit opnieuw bestraat met drainage systeem (2018) en de buitengevel gestuukt en geschilderd (2017). De woning heeft een ruime sfeervolle woonkamer met veel raampartijen en originele balken. De keuken is luxe, een handgemaakte landelijke keuken met kookeiland. Het mooie zicht op polders, waar vele vogels broeden en sfeervol aangelegde tuin, de paardenbak en de stallen maakt dit tot een bijzonder object!

Voor paardenliefhebbers is er de mogelijkheid om paarden aan huis te houden. Hiervoor is een stal met twee boxen gerealiseerd, er is een paardenbak en de uitrij mogelijkheden liggen ‘naast de deur’.

INDELING:

Elektrisch afsluitbaar toegangshek naar het perceel, omsloten door groen.
Mooie bestrate oprit naar het woonhuis en het achtergelegen bijgebouw met parkeergelegenheid.
De oprit is in 2018 opnieuw bestraat en v.v. een drainagesysteem.
Op het perceel zijn 2 waterputten, hier zijn de drainage en de regenwaterafvoeren van de woning op aangesloten.

Begane grond:
Hal met toilet, garderobe/voorraadkast en toegang tot de woonkamer, keuken en de tv kamer.
De verrassend ruime, lichte woonkamer met originele houten zichtbalken, heeft prachtige raampartijen, twee openslaande deuren naar de tuin en een ronde open gietijzeren trap naar de 1e verdieping. Bijzonder is de unieke Cementitious vloer (2017) met vloerverwarming in de woonkamer .
Vervolgens komt u in de landelijke woonkeuken met kookeiland v.v. dik natuurstenen blad. De keuken is in 2017 handgemaakt, heeft een kastenwand, een aanrechtblok met zwarte spoelunit en een kookeiland. Het kookeiland is v.v. een 4-pits gas Pitt Cooking, afzuigsysteem in het plafond met spots, geintegreerd stopcontact met usb aansluiting en veel kastruimte. In de kastenwand een koelkast (1.55 m), vriezer (1.55 m) ATAG, extra grote vaatwasser (3 laden) ATAG, ingebouwd koffiezetapparaat met verse bonen ATAG en een ingebouwde heteluchtoven ATAG. De afvalbakken zijn ook ingebouwd.
Vanuit de keuken stapt u door de dubbele openslaande deuren zo het terras op.
Ronde gietijzeren trap naar de 1e verdieping.
Vanuit de keuken komt u in een tussenhal, hier is een buitendeur en toegang tot een kast met de opstelplaats voor de wasmachine, droger en de cv ketel.
Op de vloer in de hal, toilet, tussenhal en de keuken liggen Portugese tegeltjes (2018).
De badkamer is ruim, bevindt zich op de begane grond en is v.v. een ruim whirlpool bad, een inloopdouche met glazen deur en twee wastafels met meubel.

1e Verdieping:
De 1e verdieping is in tweeen gedeeld.
Er is een gedeelte boven de woonkamer en een gedeelte boven het voorhuis van de woning. Beide delen zijn bereikbaar met een fraaie ronde gietijzeren trap.
Het gedeelte boven de woonkamer heeft een overloop met vaste kasten en toegang tot twee slaapkamers.
Beide slaapkamers zijn v.v. een dakkapel.
De ruime slaapkamer met zicht op de polders en de tuin heeft nog twee schuine ramen en een nok van 2.60 meter.
Aan de andere zijde een kleine overloop met toegang tot 2 slaapkamers en het toilet. De hoofdslaapkamer heeft een vaste kastenwand en een dakkapel.
De slaapkamer aan de kant van de Boomweg heeft ook vaste kasten onder het schuine dak. Het toilet is geheel betegeld en v.v. een fonteintje.

Houten bijgebouw met veranda (kapschuur):
Het houten bijgebouw is verdeeld in 2 delen en geisoleerd.
Een deel werd gebruikt als kantoorruimte. Boven dit deel is de zolder.
Het gehele bijgebouw is v.v. een betonnen vloer.
De veranda (2016/2017) zit aan het bijgebouw vast, is ruim, 4 m x 8 m (buitenmaat) en heeft een nokhoogte van 3.30 m. Vanuit de veranda kijkt u uit op de tuin en de paardenbak.

Stallen:
De paardenstal is verdeeld in 2 paardenboxen en een overkapping.

De tuin:
De tuin ligt rondom de woning en is v.v. een groot gazon, diverse soorten vaste beplanting en bomen. Naast de paardenstal staan een aantal fruitbomen.
Er is een gedeelte met een kippenhok en aan de kant van de woonkamer met openslaande deuren een sfeervol terras met dak platanen.
De oprit is omsloten door groen en een op afstand bedienbare poort, tevens is deze in 2018 opnieuw bestraat en v.v. een drainagesysteem..
In 2015 is er een hekwerk geplaatst om het hele perceel.
De gehele tuin is v.v. een drainagesysteem en de hemelwaterafvoer is aangesloten op twee waterputten.
Het pad naar de paardenstallen is in 2015 bestraat.

Bijzonderheden:
– Woonhuis en de schuur zijn v.v. isolatie (2015)
– In september 2015 is het woonhuis v.v. een nieuw dak met isolatie
– In april 2017 is de gehele buitengevel geschilderd
– Het perceel is beveiligd d.m.v. camera’s en alarm op woonhuis en schuur
– De binnendeuren op de begane grond zijn van staal en v.v. glas

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 789.000 k.k.
Woonoppervlakte 172 m2
Perceeloppervlakte 2980 m2
Aantal kamers 5 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 789.000 k.k.
Woonoppervlakte 172 m2
Perceeloppervlakte 2980 m2
Aantal kamers 5 kamers

Foto's

Video's

Plattegronden

360° foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek