Brielse Erven – Bungalette

Van 399.000 - 445.000 v.o.n. Bekijk alle foto's (6)

Omschrijving

Vijf prachtige, gelijkvloerse Bungalettes, gelegen in de Brielse Erven aan de zuidzijde van Brielle, vlakbij landelijk gebied.

Bungalette kavel A 192 m2
Bungalette kavel B 193 m2
Bungalette kavel C 193 m2
Bungalette kavel D 210 m2
Bungalette kavel E 340 m2

De kavels liggen aan de rand van het project de Brielse Erven, langs de G.J. van den Boogerdweg.

Bungalette, de slimme toekomstwoning:
De Bungalette is een slim, toekomstbestendig woonconcept. Woningen die gelijkvloers zijn, energie-slim en betaalbaar.

De Bungalettes zijn ontworpen met het hele woonprogramma op de begane grond. Wonen, slapen, koken en badderen. Zonder trappen. Maar met een tuin en voldoende privacy.

Het ontwerp van deze vijf Bungalettes kenmerkt zich door de schakeling van lage en hoge volumes. De verspringende gevellijn versterkt de ritmiek.

In het hogere vooruitgeschoven bouwdeel zijn de entree, ruime woonkamer en keuken gelegen. Een lichte living met een open keuken en een hoog plafond, waar het heerlijk tafelen is met vrienden.

In het naar achter liggende, lagere volume zijn twee slaapkamers, complete badkamer, apart toilet en de berging ondergebracht. Door de woningen aan elkaar te schakelen ontstaat er een heerlijke patio met veel privacy.

Energieneutraal is een optie:
De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Het dak wordt namelijk voorzien van zonnepanelen en de warmtepomp zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangename temperatuur in de woning. De hele woning is voorzien van vloerverwarming, er zijn dus geen radiatoren waarmee u bij het inrichten van de woning rekening mee hoeft te houden.

De verkoopprijzen van de een Bungalette inclusief de kavel zullen tussen de € 399.000,– en € 445.000,– v.o.n. liggen.

Naar verwachting zal de bouw voorjaar 2021 starten.

Vraag de brochure aan voor meer informatie!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 192 t/m 340 m2
Inhoud 375 m3
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 192 t/m 340 m2
Inhoud 375 m3

Foto's

Plattegronden

Documenten

PlattegrondDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek