Brielse Erven (Zuurlandsedijk)

Van 232.000 - 296.750 v.o.n. Bekijk alle foto's (3)

Omschrijving

Alle kavels zijn verkocht

Bouw je droomhuis

Zelf een eigen droomhuis bouwen? Dat kan op Brielse Erven.

Hier worden 10 mooie bouwkavels uitgegeven. De kavels bieden alle ruimte om woondromen waar te maken. Ruimte in vierkante meters, maar ook in ideeen, vrijheid en creativiteit. Een grote woonkeuken, sauna of 2 badkamers?
Een atelier of kantoor aan huis?

Voor wie een eigen huis bouwt zijn de mogelijkheden eindeloos. De bouwpercelen hebben een oppervlakte van 464 m2 tot een riante 745 m2.

De ligging:

Brielse Erven ligt aan de zuidzijde van Brielle, vlakbij het landelijk gebied. Alle voorzieningen zijn in de buurt. De brede school, creche, supermarkt, warme bakker, het zwembad, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. En fietsend is het centrum binnen de historische vesting van Brielle binnen drie minuten te bereiken.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 464 t/m 745 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 464 t/m 745 m2

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek