Calandstraat 14, Dordrecht

€ 595.000 k.k. Bekijk alle foto's (6)

Omschrijving

Omschrijving
Voor verkoop bieden wij aan twee geschakelde verhuurde bedrijfsobjecten (oorspronkelijk 2 afzonderlijke bedrijfspanden) gelegen aan de Calandstraat 14 en 16 te Dordrecht op het bedrijventerrein in Amstelwijck West. De objecten hebben een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 491 m2 met 8 eigen parkeerplaatsen en huisvest HSU B.V. met een totale jaarlijkse huurstroom van € 47.848,– excl. btw per jaar.

Interesse?
Indien u interesse heeft in deze beleggingsobjecten kunnen wij u toegang verschaffen tot onze dataroom. U kunt hiervoor mailen naar bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl of 010-4226144.

Vraagprijs:
Totaal € 595.000,– kosten koper.

Oppervlakte:
Totaal oppervlak van 4912 m² VVO verdeeld in:

– Calandstraat 14 totaal ca. 298 m² VVO (bedrijfsruimte 103 m² en kantoorruimte 195 m²)
– Calandstraat 16 totaal ca. 193 m² VVO (bedrijfsruimte 105 m² en kantoorruimte 88 m²)

Calandstraat 14 en 16 staan op twee kadastrale percelen van in totaal groot 572 m².
Metrages bij benadering en volgens eigen meting.

Actuele huur:
Het object is volledig verhuurd en de actuele huur bedraagt € 47.848,– per jaar excl. btw.
De looptijd van het huurcontract van HSU B.V. is tot 31-12-2024.

Eigendom:
De objecten zijn allen gelegen op eigen grond.
Kadastraal bekend onder gemeente Dordrecht sectie Q nummer 9818 en 9820 groot 248 m2 en 325 m2.

Wijze van oplevering:
Het object wordt in de huidige staat verkocht en opgeleverd.

Voorschot servicekosten:
Thans niet van toepassing.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Er is geen energielabel aanwezig, het voorlopig energielabel betreft een C label.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg of op de eigen terrein met in totaal 8 parkeerplaatsen gelegen bij de bedrijfsruimte.

Bestemmingsregeling:
Op het verkochte is bestemmingsplan “Dordtse Kil” van toepassing. Het object heeft de bestemming Bedrijf-Haven waar bedrijven tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan met een maximale bouwhoogte 10 meter. De volledige bestemmingsomschrijving is toegevoegd aan de dataroom.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Calandstraat 14 en 16 te Dordrecht. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 595.000 k.k.
Perceeloppervlakte 572 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 595.000 k.k.
Perceeloppervlakte 572 m2

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek