Carte Blanche Royaal kavels

Van 425.000 - 550.000 v.o.n. Bekijk alle foto's (7)

Omschrijving

Royale bouwkavels nabij het strand en de duinen van Rockanje

BOUWKAVEL 3 aan de Middelweg in Rockanje, genaamd Carte Blanche Royaal.

Bouwactiviteiten zijn in volle gang.

Wat is Carte Blanche?
Het project bestaat uit zeven kavels voor exclusieve woningen, waarbij de kopers alle vrijheid krijgen om een eigen invulling te geven aan de bijzondere woonomgeving. Vanwege het beperkte aantal toegestane woningen krijgen de kavels een zeer royale afmeting vanaf circa 3.000 m2 tot circa 6.000 m2, waarbinnen de kopers hun eigen landschap kunnen vormgeven.
De basis van het plan is uitermate flexibel en ruim van opzet, zodat iedereen optimaal kan worden bediend in de uiteenlopende woonwensen. Of de voorkeur nu uitgaat naar een sfeervolle rietgedekte woonboerderij, een statig landhuis of een moderne villa, bij Carte Blanche Royaal is het allemaal mogelijk.
Om de kopers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, is er een keuze gemaakt uit gespecialiseerde bedrijven die vooruitstrevend zijn in hun eigen vakgebied.
Zij adviseren de kopers geheel vrijblijvend op het gebied van luxe bouwprojecten, tuinontwerp, interieur, wellness, keukens en nog veel meer. Maar uiteindelijk is het aan de kopers zelf om te bepalen met welke partijen zij aan de slag gaan. Niets moet alles mag…

Vrij wonen rondom een intiem woonerf
Naast de royale oprijlaan en de ruimte die de bouwkavels bieden voor de eigen woning en tuin, is centraal in het plangebied ook gedacht aan een aantrekkelijke collectieve buitenruimte in de vorm van een (speel)weide waar bewoners en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar kinderen samen buiten kunnen spelen en onbezorgd van elkaar kunnen genieten.

Kortom, project Carte Blanche Royaal wordt een zeer geliefde plek om te wonen en behoort tot een van de mooiste kustplaatsen van Nederland!

Prijslijst Oppervlak Vrij Op Naam

Bouwkavel 1 3.400 m2 Verkocht
Bouwkavel 2 3.030 m2 Verkocht
Bouwkavel 3 3.520 m2 Verkocht
Bouwkavel 4 3.780 m2 Verkocht
Bouwkavel 5 5.850 m2 Verkocht
Bouwkavel 6 4.000 m2 Verkocht
Bouwkavel 7 5.850 m2 Verkocht

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 3000 t/m 6000 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Koopprijs v.o.n.
Perceeloppervlakte Van 3000 t/m 6000 m2

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek