Christiaan Huygensweg, Hellevoetsluis

Verhuurd Bekijk alle foto's (36)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een representatieve bedrijfsruimte met kantoor en buitenterrein gelegen op een uitstekende zichtlocatie van bedrijventerrein "Kickersbloem" te Hellevoetsluis.

Het bedrijventerrein ligt vlakbij de A15; dit is de belangrijkste uitvalsweg richting Randstad en de overige snelwegen. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam liggen binnen handbereik. Vanaf 2024 wordt de Blankenburgverbinding in gebruik genomen, waarmee het Westland een directe verbinding krijgt met Hellevoetsluis.

Het gebouw beschikt over ca. 1.690 m² bedrijfsruimte, ca. 227 m² kantoor en 23 eigen parkeerplaatsen op een perceel van 4.625 m² met een buitenterrein van ca. 2.300 m².

Huurprijs:
€ 185.000,– excl. btw per jaar.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Aanvaarding:
Per 1 januari 2024.

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Bedrijfsruimte ca. 1.690 m²
Kantoorruimte ca. 227 m²
Buitenterrein ca. 2.300 m²

De plattegrondtekeningen zijn op verzoek beschikbaar.

Parkeren:
23 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Energielabel:
Het object beschikt over een energielabel C geldig tot 15 nov. 2032.

Indeling:

Kantoordeel:
Men kan het kantoor betreden via de hoofdentree aan de voorzijde en een entree aan de achterzijde. Het kantoordeel bestaat uit een receptie, diverse spreek/ werkkamers, een werkkast en een toiletgroep met wastafel. De entree aan de achterzijde is tevens voorzien van een rolluik. De kantoorruimtes worden verwarmd middels radiatoren en gekoeld via een airco.

Bedrijfsdeel:
De bedrijfsruimte kan betreden worden via de tochtsluis bij de hoofentree of één van de twee overheaddeuren aan de voorzijde van het pand. Via de overheaddeuren komt men in een expeditie ruimte die in verbinding staat met de bedrijfsruimte. De expeditie ruimte is voorzien van een klein inbouwkantoor en een toiletgroep. Via de hoofdentree komt men in een tochtsluis via waar de bedrijfsruimte tevens bereikt kan worden.

Bouwaard:
Kantoordeel:
Traditioneel gemetselde gevels, gemetselde penanten tussen kozijnen, deels hardhouten gevelkozijnen en deels aluminium gevelkozijnen met dubbele beglazing. Bitumineuze dakbedekking.

Bedrijfsdeel:
Metalen sandwich gevelbekleding met kunststof coating boven gemetselde bakstenen borstwerking, stalen draagconstructie,
hardhouten gevelkozijnen met dubbele beglazing. Bitumineuze dakbedekking.

Kadastraal bekend:
Gemeente: Hellevoetsluis, Sectie: H, Nummer: 602, Grootte: 4.625 m², eigen grond.

Bestemmingsregeling:
Het object heeft de enkelbestemming Bedrijventerrein waar bedrijven tot en met categorie 4.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Dit is een zeer ruime bestemming. Op verzoek kunnen wij de volledige bestemmingsomschrijving met u delen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de
Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte, gelegen aan Christiaan Huygensweg 1 te Stellendam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-11-24 11:45:04
Status Verhuurd
Bouwjaar 1995
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-15
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 Ld
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 1917, 227, 2300
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-11-24 11:45:04
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 1995
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2032-11-15
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 Ld
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 1917, 227, 2300

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek