Cypresbaan, Capelle aan den IJssel

Huurprijs € 850 P.m. Bekijk alle foto's (23)

Omschrijving

Te Huur, Cypresbaan 36 (kantoorruimte) te Capelle aan den IJssel.

In een zeer representatief multifunctioneel kantoor/bedrijfspand is kantoorruimte op de begane grond naast de centrale entree te huur, de ruimte is ca. 57 m2 GBO (Gebruiksoppervlakte) groot met energielabel A.

Het kantoor wordt gestoffeerd opgeleverd, eventueel kan het ook met meubels opgeleverd worden aan de gebruiker. Standaard is de inrichting met een systeemplafond compleet met Ledverlichting, afgewerkte wanden, vloerbedekking en een open structuur naar de centrale hal voor maximale lichtinval en presentatie van uw activiteiten.

Indien gewenst kan er meer kantoor gehuurd worden, aangrenzende ruimtes worden in dat geval betrokken, vraag naar de mogelijkheden.

De aanwezige sanitaire voorzieningen zijn compleet, gescheiden toiletten voor de dames en heren. Gebruik van de keuken op de begane grond waarbij uw koffie en theegebruik in de servicekosten zijn inbegrepen.
Eventueel kan men ook nog secretariaatswerkzaamheden inhuren tegen betaling.
Twee parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw behoren bij het gehuurde, zo weet u dat er voor uw voertuig altijd plaats is.

Huurprijs € 850,– per maand excl. BTW
Servicekosten € 600,– per maand excl. BTW

Borg: 3 maanden huur incl. BTW

Minimale huurperiode 3 jaar, eventueel te verlengen in onderling overleg, opzegtermijn verhuurder en huurder is 3 maanden.
De ruimte is voor de huurder bereikbaar 7 dagen in de week/24 uur per dag.

Bijz.: Het bedrijventerrein Hoofdweg gelegen te Capelle a/d IJssel is zeer goed bereikbaar via Rotterdam en Gouda, o.a. door de naastgelegen Rijksweg A20 en via de Hoofdweg Rotterdam/Nieuwerkerk a/d IJssel.

Vele bekende bedrijven nationaal en internationaal hebben dit bedrijventerrein al weten te vinden!

Voor inlichtingen: Kolpa van Leeuwen Makelaardij 0180 – 31 33 70

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-07-09 15:56:27
Status Beschikbaar
Huurprijs € 850 p.m.
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2030-01-01
Plaats Capelle aan den IJssel
Postcode 2908 Lt
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 57, 0, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-07-09 15:56:27
Status Beschikbaar
Huurprijs € 850 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1996
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2030-01-01
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Postcode 2908 Lt
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 57, 0, 1, Array, Array

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek