Dahliastraat 70 ab 72, Rotterdam

€ 775.000 k.k. Bekijk alle foto's (7)

Omschrijving

Omschrijving
Voor verkoop bieden wij een beleggingsobject aan gelegen aan Dahliastraat 70ab en 72 te Rotterdam. Het object bestaande 3 appartementen, zijnde 8 verhuurde kamers.
Dahliastraat 70 A en 70 B zijn in 2019 volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuwe isolatie, nieuwe raam- en deurkozijnen aan de achtergevel en zowel water als afvoerleidingen zijn voor het hele gebouw vernieuwd en voorzien van nieuwe cv-ketels. Dahliastraat 72 is in 2018 gerenoveerd. Alle drie de appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en de appartementen zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals brandblussers, branddekens, rookmelders en koolmonoxidemelders.

Interesse?
Indien u interesse heeft in dit beleggingsobject kunnen wij u toegang verschaffen tot onze dataroom. U kunt hiervoor mailen naar bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl.

Vraagprijs:
Totaal € 775.000,– kosten koper.

Oppervlakte:
Totaal oppervlak van 208 m² verdeeld in:
* Dahliastraat 70a (ca. 40 m²) 2 kamers en toegang tot de tuin
* Dahliastraat 70b (ca. 82 m²) 3 kamers, woonkamer en bergruimte
* Dahliastraat 72 (ca. 86 m²) 3 kamers en vliering

Actuele huur:
Het object is Het is volledig verhuurd en de actuele huur bedraagt € 54.300 per jaar inclusief gas, water, elektra en servicekosten.

Wijze van oplevering:
Het object wordt “as is where is” verkocht en opgeleverd.

Voorschot servicekosten:
De woningen zijn exclusief servicekosten en gas, water en elektra verhuurd, het huuroverzicht is bij de makelaar op te vragen.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Energielabel C en F.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Parkeren:
Betaald parkeren in de omgeving op straat.

Bestemmingsregeling:
Op het verkochte is bestemmingsplan “Bloemhof” van toepassing. Het object heeft de bestemming wonen-1. De volledige bestemmingsomschrijving is toegevoegd aan de dataroom.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Dahliastraat 70ab en 72 te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 775.000 k.k.
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 775.000 k.k.

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek