De Gors 0 ong, HEERJANSDAM

Vraagprijs € 775.000 k.k. Bekijk alle foto's (41)

Omschrijving

In het rustige Heerjansdam, op geringe afstand van Rotterdam en de diverse recreatiegebieden langs de Oude Maas ligt het perfect onderhouden Bed & Breakfast (ca. 365 m2). De B&B is in de huidige staat direct te exploiteren voor een nieuwe eigenaar.

In 2012 is de oude schuur van de woonboerderij omgetoverd tot een zeer luxe B&B met zwembad en de mogelijkheid voor een lunchroom. Deze B&B beschikt over een 4-tal slaapkamers met en-suite badkamer op de 1e verdieping en 26 zonnepanelen op het dak voor het opwekken van stroom en 2 zonnecollectoren voor het verwarmen van het water.

Naast de zeer goed onderhouden B&B mogen wij u ook te koop aanbieden de naastgelegen woonboerderij van ca. 543 m2 woonoppervlakte en een bouwperceel.

Kortom, een locatie met potentie! Wij komen graag met u in gesprek om het geheel toe te lichten.

Indeling:
Begane grond:
Entree, algemene ruimte nu in gebruik als woon-/-eetkamer met een luxe open keuken ca. 14.60 x 5.91 m, dames en heren toiletgroep met voorportaal.
Het zwembad ca. 14.90 x 4.90 m beschikt over een lichtstraat, is van het woongedeelte afgeschermd middels grote raampartijen en beschikt tevens over een dames en heren toilet.

De luchtbehandelingsinstallatie is vrij nauwkeurig afgesteld en zorgt ervoor dat er vrijwel geen condensvorming is op de raampartijen en de lichtstraat.

Middels een harmonicapui is vanuit het woongedeelte de onder architectuur ontworpen tuin bereikbaar.

Tevens beschikt het geheel over een 4-tal parkeerplaatsen en een ruime garage met daarachter de technische ruimte.

Eerste verdieping:
Middels een tweetal trapopgangen zijn de 4 slaapkamers met en-suite luxe badkamers te bereiken.

Slaapkamer I ca. 3.28 x 5.78 m.
Slaapkamer II ca. 2.88 x 5.78 m.
Slaapkamer III ca. 2.88 x 5.78 m.
Slaapkamer IV ca. 2.89 x 5.78 m.

Vraagprijs:
€775.000,- kosten koper

Bestemming:
Op basis van een besluit van de Raad van State en het aanwezige “postzegelbestemmingsplan”, waarin de mogelijkheden opgesloten zitten van een B&B en waar binnen de contouren van deze B&B ook een lunchroom zal mogen worden gevestigd is er tevens de gelegenheid om het zwembad te kunnen exploiteren voor kleine doelgroepen zoals zwemles voor kinderen met leerproblemen.

Het eventueel deels of in zijn geheel transformeren van de B&B naar woonruimte is naar verwachting bespreekbaar bij de Gemeente.

Bijzonderheden:
Grootschalige renovatie in 2012
Energielabel A
Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
Verwarming middels CV-ketel en een warmtewisselaar met 5 aardsondes tot 100 meter diepte
Gelegen op eigen grond, geen erfpacht
Gebruiksoppervlakte Wonen 365 m2
Overige inpandige ruimte 52 m2
Tuin incl. terras ca. 140 m2 (uit te breiden met bouwperceel)
Inhoud 1.493 m3

Oplevering:
In overleg. Het geheel wordt aangeboden in de huidige staat, een eventuele overname van de inventaris is bespreekbaar.

Bouwperceel:
Het perceel met de kadastrale aanduiding Heerjansdam A 4049 en een grootte 510 m2 wordt apart aangeboden voor €335.000,- kosten koper. Momenteel is het in gebruik als tuin en parkeerplaats voor de B&B. In het recente verleden zijn aan De Gors enkele nieuwe woningen ontwikkelt wat hier ook tot de mogelijkheid behoort.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 775.000 k.k.
Woonoppervlakte 365 m2
Perceeloppervlakte 396 m2
Aantal kamers 5 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 775.000 k.k.
Woonoppervlakte 365 m2
Perceeloppervlakte 396 m2
Aantal kamers 5 kamers

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek