de Pinnepot 19a, Oostvoorne

Huurprijs € 1.650 P.m. Bekijk alle foto's (9)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar deze bedrijfsruimte van ca. 330 m², gelegen op het bedrijventerrein "Pinnepot" te Oostvoorne. De bedrijfsruimte heeft 2 overheaddeuren, 3 fase aansluiting, een betonnen begane grondvloer, entresolvloer eigen pantry en toiletruimte.

Ligging:
Het gebouw is gelegen op industrieterrein Pinnepot te Oostvoorne direct aan een van de belangrijkste in- en uitvalswegen van de N15 en op slechts 30 minuten rijden van de Randstad. De industriegebieden Maasvlakte 1 en 2 alsmede Botlek en Europoort liggen op een steenworp afstand.

Parkeren:
Op het eigen terrein, voldoende mogelijkheden.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak is ca. 330m² en is als volgt verdeeld:
– bedrijfsruimte begane grond ca. 300 m²
– Entresolvloer ca. 30 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is voorzien van:
– 2 overheaddeuren;
– Loopdeur;
– Toiletvoorziening met wasbakje;
– TL-verlichting;
– Brandblusvoorzieningen;
– Trap naar de entresolvloer;
– Vet- en slibafscheider;
– Afgewerkte betonvloer;
– Alarmsysteem;
– C.V. ketel;
– Radiatoren en gasheaters.

Huurprijs:
€ 1.650,– per maand exclusief btw en servicekosten

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het object heeft de enkelbestemming bedrijventerrein met de functieaanduiding bedrijven tot en met categorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. Indien gewenst kunnen wij u de gehele bestemmingsomschrijving doen toekomen.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Betalingswijze:
De huurpenningen met servicekosten (voorschot) en eventuele BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Voorbehoud:  
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.  

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte, gelegen aan De Pinnepot 19a te Oostvoorne.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele verhuurtraject. 

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars 
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-09-21 17:14:00
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.650 p.m.
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 Lp
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 330
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2023-09-21 17:14:00
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.650 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1994
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 Lp
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 330

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek