de Vogeltuin Appartementen

Vanaf € 360.000 T/m € 485.000 V.o.n. Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP !!!!

Beleef, Ervaar en Geniet
Nieuwbouwproject De Vogeltuin is gelegen in het centrum van Capelle aan den IJssel tussen de Rivierweg en de Roerdomplaan. Of je nu droomt van een adembenemend uitzicht vanuit je appartement of van een gezellige tuin waarin je de vogels hoort fluiten, de diversiteit aan woningtypen in nieuwbouwproject De Vogeltuin biedt voor ieder wat wils.

VOOR IEDER WAT WILS

– 118 Appartementen
– 36 Eengezinswoningen
– Duurzaam en energiezuinige woningen
– Op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en winkelcentrum de Koperwiek
– Binnen 15 minuten met de metro in het centrum van Rotterdam
– Groene recreatiemogelijkheden in de nabijheid zoals het Schollebos, Hitland en de IJssel
– Diverse woonvormen voor jong en oud

Fase 1 van De Vogeltuin
De eerste fase bestaat uit 67 appartementen en 36 eengezinswoningen in diverse varianten en prijsklassen. Daarnaast wordt voor de appartementen ook in een stallingsgarage met parkeerplaatsen en (naast de privé buitenruimten) een gezamenlijk leefdek voorzien.

De woningen en appartementen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning, vloerverwarming etc. Met de aankoop van een woning in De Vogeltuin zijn kopers dus goed voorbereid op de toekomst. Los daarvan heb je in de eerste jaren nauwelijks kosten voor onderhoud. Want alles is nieuw. De verwachting is dat voor de zomer van 2024 met de verkoop zal worden gestart.

De Vogeltuin bestaat in totaal uit 179 woningen. Verdeeld over twee appartementengebouwen worden 118 appartementen gerealiseerd en zeven woonblokken met in totaal 36 eengezinswoningen. Ook is een appartementengebouw met 25 huurwoningen van Havensteder onderdeel van dit project.

Geniet van het gemak van modern wonen in een levendige omgeving in het centrum, omringd door groen en voorzieningen. Ontdek de nabijgelegen winkels en recreatiemogelijkheden, allemaal op een steenworp afstand van je voordeur.

Appartementencomplex ‘De Roerdomp’
Appartementencomplex De Roerdomp bestaat uit 67 appartementen van ca. 70 m2 tot ca. 100 m2. Het aanbod verschilt tussen 3-kamerwoningen van verschillende types. Ieder appartement heeft een duurzaam installatieconcept en een ruim balkon. Op de begane grond is een algemene fietsenberging waarin alle bewoners hun fiets kunnen stallen. Tevens heeft elk appartement zijn eigen parkeerplaats op eigen terrein zodat je altijd je auto kwijt kan!

Kenmerken van de appartementen:

Ca. 70 tot 103 m2 woonoppervlakte
3-kamerappartement
Ruim balkon van ca. 10m2 of tuin op de begane grond
Complete keuken, badkamer, sanitair inbegrepen in de V.O.N. prijs!
Zonnepanelen, bodemwarmtepomp met vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie voor hoog comfort
Gemeenschappelijk tuin op het leefdek
Energielabel A+++
Inclusief parkeerplaats op privé terrein
In het kort, een volledige woning!

De CONCEPT plattegronden zijn weergegeven in de verdiepingsoverzichten, we verwachten binnenkort de definitieve plattegronden op bouwnummer niveau bekend te maken.

De appartementen van ca. 70-74 m2: vanaf € 360.000 V.O.N. tot € 410.000 V.O.N.

De appartementen van ca. 92 m2: vanaf € 435.000 V.O.N. tot € 485.000 V.O.N.

Schrijf je in voor de projectnieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle nieuwe informatie!

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Laatstewijziging 2024-07-11 10:53:31
Inhoud vanaf 182 ㎥
Inhoud tot 268 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 70 ㎡
Woonoppervlakte tot 103 ㎡
Website Https://de-vogeltuin.nl
Postcode 2903 Ta
Plaats Capelle aan den IJssel
Status Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Laatstewijziging 2024-07-11 10:53:31
Inhoud vanaf 182 ㎥
Inhoud tot 268 ㎥
Woonoppervlakte vanaf 70 ㎡
Woonoppervlakte tot 103 ㎡
Website Https://de-vogeltuin.nl
Adres
Postcode 2903 Ta
Plaats Capelle aan den IJssel
Status Beschikbaar

Foto's

Plattegronden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek