Delta-industrieweg, Stellendam

Huurprijs € 1.750 P.m. Bekijk alle foto's (12)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan ca. 455 m² VVO showroom- bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein "Deltahaven" aan de Delta-Industrieweg 38 te Stellendam. Het betreft unit 2 en is onderdeel van het bedrijfsverzamelcomplex. Het complex omvat circa 9.272 m2 VVO bestaande uit bedrijfsruimte, showroomruimte en kantoorruimte. Realisatie van overheaddeur in Het bedrijventerrein is vanaf de provinciale weg N57 ( met aansluiting op de A15) goed bereikbaar.

Ligging:
Het bedrijventerrein “Deltahaven” te Stellendam is gunstig gelegen tussen Hellevoetsluis en Middelharnis en binnen 20 autominuten bereikt men de Rotterdamse havens en het Botlek- Europoortgebied
Het bedrijventerrein beschikt over een eigen jachthaven tevens zijn er op loopafstand horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar busvervoer.

Auto:
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de N57 welke in directe verbinding staat met de A15 richting Rotterdam, het Botlek – Europoortgebied met de 2e Maasvlakte en richting Goeree – Overflakkee en Zeeland. Vanaf medio 2024 verbindt de Blankenburgtunnel de A20 bij Vlaardingen (noordoever) en de A15 bij Rozenburg (zuidoever) met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24.

Openbaar vervoer:
De bushalte met diverse busverbindingen is op loopafstand van de unit gelegen.

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Oppervlakte:
Het totaal verhuurbare oppervlak bedraagt ca.455 m² VVO.

Wijze van oplevering:
De ruimte wordt casco, vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd), opgeleverd.

In het complex zijn de volgende voorzieningen aanwezig:
– Centrale verwarming;
– Mechanische ventilatie;
– Alarminstallatie;
– Toiletgroepen.

Huurprijs:
€ 1.750,– per maand exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
€ 5,– per m² VVO per jaar exclusief btw.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Landelijk Gebied Goedereede". De voor "Bedrijf-Haven" aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven t/m categorie 4.2 van de standaard staat van bedrijfsactiviteiten.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Energielabel:
Het object heeft een energielabel A welke geldig is tot 27 juni 2028.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Delta-Industrieweg 38 te Stellendam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-04-11 17:31:45
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.750 p.m.
Bouwjaar 1976
Bouwperiode Vanaf 1971 Tm 1980
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2028-06-27
Plaats Stellendam
Postcode 3251 Lx
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 455, 455
1 455
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2024-04-11 17:31:45
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.750 p.m.
Bouw
Bouwjaar 1976
Bouwperiode Vanaf 1971 Tm 1980
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2028-06-27
Locatie
Plaats Stellendam
Postcode 3251 Lx
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 455, 455
1 455

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek