Diephuisstraat 108, ROTTERDAM

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Bezichtigingen mogelijk vanaf 6 april 2020.

Fijne compacte eengezinswoning in de groene Tuinstad Schiebroek met heerlijke ruime achtertuin. Op loopafstand vindt u de Peppelweg met een ruim aanbod van winkels, horeca en supermarkten. Tramlijn 25 is op enkele minuten lopen evenals de Randstad rail die richting Den Haag of Rotterdam centraal rijdt.
De woning ligt aan een doodlopende straat en daarom heerlijk rustig. De wijk ligt gunstig t.o.v. diverse uitvalswegen zoals de A20, A16 en A4.

Globale indeling:
Entree, ruim voorportaal met voldoende ruimte voor opbergen, trapkast, apart toilet en trap naar de eerste verdieping. Dichte keuken, met eenvoudig keukenblok met toegang tot de tuin.

Diepe woonkamer met deur naar de tuin.

Heerlijke achtertuin naar eigen inzicht in te richten. Gelegen op het Westen.

Eerste verdieping;
Overloop, kast met cv opstelling (Remeha), badkamer in eenvoudige uitvoering met douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

Drie goede slaapkamers circa; 11m2, 12m2 en 7,5m2 groot. De tussenkamer is bij de grote slaapkamer aan de voorzijde gevoegd en kan dienen als inloopkast.

Bijzonderheden:
De woning dient intern gemoderniseerd te worden evenals de aanleg van de tuin;
Verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel;
Deel voorzien van dubbelglas;
Woonoppervlakte 104 m2;
Inhoud 244 m3.

Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden. Kosten hiervan komen voor rekening van koper.

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een project notaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest
– woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 260.000 k.k.
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 97 m2
Aantal kamers 4 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 260.000 k.k.
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 97 m2
Aantal kamers 4 kamers

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek