Dorpsstraat 10, Bleiswijk

€ 6.350 per maand Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

Voor verhuur is thans beschikbaar ca. 610 m² kantoorruimte gelegen aan Dorpsstraat 10 te Bleiswijk. De kantoorruimte is gestoffeerd, voorzien van luxe archiefkasten en diverse kantoorkamers. Eventuele deels ingerichte verhuur is bespreekbaar. De kantoorruimte is gelegen op een zeer goede locatie aan het begin van het hart van Bleiswijk met diverse winkels, banken, horeca en woningen op loopafstand.

Bereikbaarheid:
Per auto is de locatie goed te bereiken middels provinciale weg N209 welke aansluit op het rijkswegennet van Rotterdam. Ook de aansluitingen A12 (Den Haag/Gouda/Arnhem) de A4 (Amsterdam-Den Haag), de A20 (Rotterdam-Gouda) en de A13 (Den Haag-Rotterdam) zijn nabij.

Per openbaar vervoer is de locatie te bereiken met busverbindingen naar onder andere Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Gouda.

Parkeermogelijkheden:
In de directe omgeving is voldoende mogelijkheid om te parkeren. Bij de kantoorruimte worden er 12 parkeerplaatsen aangeboden.

Oppervlakte:
Het betreft ca. 610 m² als volgt verdeeld:
– begane grond ca. 210 m²
– 1e verdieping ca. 400 m²

Wijze van oplevering:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van:
– representatieve entree
– systeemplafond met lichtbakken;
– airco installatie aanwezig op de begane grond;
– originele balkenstructuur op de verdieping;
– vloerbedekking;
– voldoende stroompunten;
– te openen ramen;
– aparte spreekruimtes;
– keuken op de begane grond en een pantry op de eerste verdieping;
– toilet;
– dossierkasten rolsysteem op de begane grond en de eerste verdieping.

Huurprijs:
€ 6.350,- excl. servicekosten per maand.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
Artikel 5 Gemengd
5.1 Bestemmingsomschrijving
5.1.1 Algemeen
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– detailhandel;
– persoonlijke dienstverlening;
– zelfstandige kantoren;
– uitsluitend op de verdiepingen: wonen;
– bij deze bestemming behorende dan wel eraan ondergeschikte voorzieningen waaronder parkeervoorzieningen, ontsluitingen, erven, paden, overige verhardingen, voorzieningen van algemeen nut, groen, water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan Dorpsstraat 10 te Bleiswijk.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 6.350 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 6.350 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek