Dorpsstraat 28 ., HEERJANSDAM

Vraagprijs € 1.850.000 k.k. Bekijk alle foto's (117)

Omschrijving

In het rustige Heerjansdam, op geringe afstand van Rotterdam en de diverse recreatiegebieden langs de Oude Maas ligt deze zeer ruime woonboerderij (ca. 543 m2) met Bed & Breakfast.
De B&B is in huidige staat direct te exploiteren voor een nieuwe eigenaar. De woonboerderij kent een rijke historie die start in ca. 1850, waarbij de huidige eigenaren in 1997 het geheel hebben gerenoveerd met gevoel voor detail.

Naast de zeer ruime woonboerderij met diverse indelingsmogelijkheden mogen wij u ook te koop aanbieden de naastgelegen Bed & Breakfast met lunchroom, zwembad en een bouwperceel.

Kortom, een locatie met potentie! Wij komen graag met u in gesprek om het geheel toe te lichten.

Indeling woonboerderij:
Begane grond:
Ruime entree met vaste kast en ruimte voor de garderobe, apart toilet met fonteintje, aparte gang met vaste kast en meterkast uitkomende in de keuken. Keuken met diverse inbouwapparatuur. Woonkamer van ca. 150 m2 met bar, luxe openhaard en een tweetal harmonicapuien richting de onder architectuur ontworpen tuin, multifunctionele kamer nu in gebruik als sportruimte, logeerkamer ca. 3.53 x 3.10 m met en-suite badkamer.

De begane grond en de 1e en 2e verdieping staan deels met elkaar in contact middels een ruime vide.

Achtertuin met half verdiept prieel met daarin een gas barbecue. De tuin is toegankelijk vanaf de Dorpsstraat, maar er is ook een aparte houten garage met daarvoor een parkeerplaats uitkomende op de Grote Kreeklaan.

Eerste verdieping:
Overloop met diverse daklichten en een zit-/speelgedeelte, hoofdslaapkamer met en-suite badkamer aan de achterzijde, 4-tal slaapkamers aan de zijkant, technische ruimte alwaar de aansluitingen voor de wasmachine en droger, 2e badkamer.

Slaapkamer I ca. 5.67 x 5.57 m.
Slaapkamer II ca. 3.98 x 4.15 m.
Slaapkamer III ca. 3.98 x 3.38 m.
Slaapkamer IV ca. 3.98 x 3.73 m.
Slaapkamer V ca. 3.98 x 4.60 m.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn aan de voor- en achterzijde een werkruimte gecreeerd maar er zouden ook nog extra slaapkamers gecreeerd kunnen worden. Tevens in het midden een bergruimte

Bijzonderheden:
Gemeentelijk monument
Bouwjaar ca. 1850
Grootschalige renovatie in 1997
Energielabel A
Vloerverwarming op vrijwel de gehele begane grond
Tweetal cv-ketels (Cascade opstelling)
Gelegen op eigen grond, geen erfpacht
Woonoppervlakte 543 m2
Externe bergruimte 44 m2
Tuin rondom ca. 550 m2
Inhoud 1.469 m3

Indeling B&B:
Begane grond:
Entree, algemene ruimte nu in gebruik als woon-/-eetkamer met een luxe open keuken
ca. 14.60 x 5.91 m, dames en heren toiletgroep met voorportaal.
Het zwembad ca. 14.90 x 4.90 m beschikt over een lichtstraat, is van het woongedeelte afgeschermd middels grote raampartijen en beschikt tevens over een dames en heren toilet.

De luchtbehandelingsinstallatie is vrij nauwkeurig afgesteld en zorgt ervoor dat er vrijwel geen condensvorming is op de raampartijen en de lichtstraat.

Middels een harmonicapui is vanuit het woongedeelte de onder architectuur ontworpen tuin bereikbaar.

Tevens beschikt het geheel over een 4-tal parkeerplaatsen en een ruime garage met daarachter de technische ruimte.

Eerste verdieping:
Middels een tweetal trapopgangen zijn de 4 slaapkamers met en-suite luxe badkamers te bereiken.

Slaapkamer I ca. 3.28 x 5.78 m.
Slaapkamer II ca. 2.88 x 5.78 m.
Slaapkamer III ca. 2.88 x 5.78 m.
Slaapkamer IV ca. 2.89 x 5.78 m.

Bestemming:
Op basis van een besluit van de Raad van State en het aanwezige “postzegelbestemmingsplan”, waarin de mogelijkheden opgesloten zitten van een B&B en waar binnen de contouren van deze B&B ook een lunchroom zal mogen worden gevestigd is er tevens de gelegenheid om het zwembad te kunnen exploiteren voor kleine doelgroepen zoals zwemles voor kinderen met leerproblemen.

Het eventueel deels of in zijn geheel transformeren van de B&B naar woonruimte is naar verwachting bespreekbaar bij de Gemeente.

Bijzonderheden:
– Grootschalige renovatie in 2012
– Energielabel A
– Vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping
– Verwarming middels CV-ketel en een warmtewisselaar met 5 aardsondes tot 100 meter diepte
– Gelegen op eigen grond, geen erfpacht
– Gebruiksoppervlakte Wonen 365 m2
– Overige inpandige ruimte 52 m2
– Tuin incl. terras ca. 140 m2 (uit te breiden met bouwperceel)
– Inhoud 1.493 m3

Oplevering:
In overleg. Het geheel wordt aangeboden in de huidige staat, een eventuele overname van de inventaris is bespreekbaar.

Bouwperceel:
Het perceel met de kadastrale aanduiding Heerjansdam A 4049 en een grootte 510 m2 wordt apart aangeboden voor €335.000,- kosten koper. Momenteel is het in gebruik als tuin en parkeerplaats voor de B&B. In het recente verleden zijn aan De Gors enkele nieuwe woningen ontwikkelt wat hier ook tot de mogelijkheid behoort.

Algemeen:
Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 1.850.000 k.k.
Woonoppervlakte 543 m2
Perceeloppervlakte 1492 m2
Aantal kamers 14 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 1.850.000 k.k.
Woonoppervlakte 543 m2
Perceeloppervlakte 1492 m2
Aantal kamers 14 kamers

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek