Dwarsweg 40 B, Rozenburg

€ 700 per maand Bekijk alle foto's (4)

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een bedrijfsruimte centraal gelegen op bedrijventerrein Pothof te Rozenburg.
De bedrijfsruimte heeft een begane grond oppervlak van ca. 62 m² VVO en een entresolvloer van ca. 45 m² VVO.

Locatie:
Het centraal gelegen op bedrijventerrein “Pothof” is uitstekend bereikbaar vanaf de A15, richting Maasvlakte het Botlek Europoortgebied en de Rotterdamse Haven. Bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Huurprijs:
€ 700,– excl. btw per maand

Servicekosten:
€ 35,– excl. btw per maand

Huurtermijn:
In overleg, 5 jaar nav bovengenoemde huurprijzen.

Aanvaarding:
In overleg

Verhuurbaar vloeroppervlak:
Bedrijfsruimte ca. 62 m² VVO
Entresolvloer ca. 45 m² VVO

Parkeren:
1 eigen parkeerplaats bij de bedrijfsunit aanwezig, voldoende openbare parkeergelegenheid.

Kenmerken en voorzieningen:
– afgewerkte betonvloer 1.000 kg/m²
– verdiepingsvloer 400 kg/m²
– vrije hoogte begane grond ca.4.20m,
– vrije hoogte op verdiepingsvloer ca.2.70m
– lengte/diepte 10.4m x breedte 600mm
– stalen trap met handreling naar verdiepingsvloer, vrij in te delen.
– elektrisch bedienbare overheaddeur 3.50 X 4.50 = bxh
-brandblusser 2x
– eigen meterkast/ aansluitingen
– aparte toegangsdeur
– deels betegeld toilet (hangend) closet
– pantry v.v. close-in boiler
– b.g.g. en verdieping v.v. TL-verlichting door middel van led opbouwarmaturen.
– 1 eigen parkeerplaats
– afsluitbaar terrein.

Bestemmingsregeling:
Het object heeft de enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding bedrijven tot en met categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. Indien gewenst kunnen wij u de gehele bestemmingsomschrijving doen toekomen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015) aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

Voorbehoud:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimte, gelegen aan de Dwarsweg 40 B te Rozenburg. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 700 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 700 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek