Dwarsweg (Kavel 1) 0 ong, ROCKANJE

Verkocht Bekijk alle foto's (6)

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen droomhuis? Die droom kan nu werkelijkheid worden! Aan de Dwarsweg in Rockanje zijn twee prachtige kavels beschikbaar van maar liefst 473 m2 en 481 m2. Dat biedt nog eens mogelijkheden.
Gelegen tussen de bestaande bouw midden in het knusse Rockanje is dit een heerlijke plek om te wonen. Op steenworp afstand van alle faciliteiten van Rockanje en het prachtige strand met haar unieke duinlandschap op loopafstand.

Vraag ons kantoor naar de folder met uitgebreide informatie!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 253.000 k.k.
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 253.000 k.k.

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek