Freericksplaats 21 a, Rotterdam

€ 2.250 per maand Bekijk alle foto's (9)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan een winkelruimte van totaal circa 96 m² gelegen op de begane grond met circa 8 m² kelderruimte aan de Freericksplaats 21A te (3054 GJ) Rotterdam. De Freericksplaats 21A is gelegen in de dorpskern van Hillegersberg.

Conform bestemmingsplan “Kern en Plassen” is het object bestemd om te worden gebruikt als Winkelruimte. Horeca is niet toegestaan.

Locatie / Bereikbaarheid:
De Freericksplaats maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Hillegersberg. Het winkelgebied kenmerkt zich door het diverse en ruime aanbod van (landelijke) winkelformules en locatie ondernemers. In de directe omgeving zijn onder andere Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Van den Assem, Pauw, Hema, Douglas en Rituals gevestigd. Daarnaast is er een ruim aanbod van horecavoorzieningen met onder andere Mendoza, Gauchos aan de Plas, Abrazo, Cafe van Eijk en Facet.

De winkelruimte is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Langs de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden. De tramhalte “Bergse Dorpsstraat” is op 100 meter gelegen en biedt een rechtstreekse verbinding met onder andere NS-Station Rotterdam Centraal.

Oppervlakte:
Begane grond: circa 96 m² winkelruimte;
Kelderruimte: circa 8 m² opslagruimte.

Parkeren:
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd.

Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt casco verhuurd, met dien verstande dat op dit moment de navolgende voorzieningen aanwezig zijn:
– Glad afgewerkte muren en plafond;
– Aanwezige toiletgroep*;
– Aanwezige pantry*;
– Elektra aansluitingen*;

De met een “*” aangeduide voorzieningen worden in huidige staat aan huurder ter beschikking gesteld. Onderhoud, reparatie en/of vervanging is voor rekening van huurder.

Huurprijs:
Winkelruimte: € 2.250,– per maand

Bovengenoemde huurprijs is exclusief btw en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met (NUTS-) leveranciers.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Huurbetalingen:
Per kalendermaand vooruit te voldoen.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurgarantie:
Huurder dient een bankgarantie te stellen, dan wel een waarborgsom te voldoen ter grootte van een bruto kwartaalverplichting. Dit wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie oktober 2012).

Algemeen:
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd worden door de eigenaar.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.250 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.250 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek