Ganzerikplein 10, Rotterdam

€ 1.950 per maand Bekijk alle foto's (9)

Omschrijving

Betreft:
Voor verhuur is beschikbaar een winkelruimte met ruime kelderruimte gelegen aan het Ganzerikplein 10 te Rotterdam-Schiebroek. De winkelruimte betreft een voormalig kledingwinkel en is gelegen op een hoek. De winkelruimte heeft een breed front van ca. 15 meter en is bestemd om te worden gebruikt als winkel of praktijkruimte.

Ligging:
Het object is gesitueerd in een levendige woon/winkel omgeving, direct achter de gezellige en vooral drukke winkelstraat de Peppelweg.

Bereikbaarheid:
Auto
Het Ganzerikplein is goed bereikbaar met de auto vanaf de A13, A16 en A20.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen.

Parkeren:
Parkeren (gratis) in directe omgeving.

Oppervlakte:
ca. 130,8 m² winkelruimte;
ca. 81 m² kelder- opslag- kantineruimte (hoogte 229 cm).

Wijze van oplevering:
Het geheel zal in de huidige staat worden opgeleverd en in cascostaat worden verhuurd o.a. voorzien van:

• Kunststofkozijnen met dubbelglas;
• systeemplafonds;
• verlichtingsarmaturen;
• cv- verwarming middels radiatoren;
• enkel toilet;
• eenvoudig keukenblok;
• Kluis van voormalig postkantoor.

Huurprijs:
€ 1.950,- excl. btw per maand.

Frontbreedte:
ca. 15 meter.

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
De voor ‘Gemengd – 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
woningen, op de verdiepingen;
detailhandel en/of praktijkruimten, op de begane grond;
voorzieningen behorend bij bovengenoemde functies, zoals groen, ontsluitingswegen en -paden.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg, kortere huurperiode bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan de Ganzerikplein 10, 3053 EA Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:

Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.950 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 120 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.950 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 120 m2

Foto's

Plattegronden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek