Gasthuisstraat 2, Brielle

€ 850 per maand Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Binnen de vesting van Brielle gelegen representatief, monumentaal KANTOOR/PRAKTIJKPAND (ca. 90 m2).

Het historische pandje is goed onderhouden en o.a. voorzien van centrale verwarming, vloerverwarming met plavuizen op de begane grond, alle aansluitingen op nutsvoorzieningen, alarm.

INDELING:

Begane grond:
(± 55 m2).
Hal/entree/wachtruimte/receptie (500×250) met meterkast.
Kantoor/praktijkruimte met kunststof pantry.
Betegelde toiletruimte met douche en wastafel.

Verdieping:
Kantoor (± 300×650) met opstelling c.v.-combiketel.
Kantoor (± 300×585).

Bent u op zoek naar een centraal gelegen, representatieve huisvesting voor uw kantoor of praktijk, maak dan beslist een afspraak voor bezichtiging!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 850 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 850 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek