Harregatplein, Zuidland

Vraagprijs € 195.000 K.k. Bekijk alle foto's (21)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij aan ca. 85 m² vvo kantoor-/bedrijfsruimte met parkeergelegenheid voor de deur aan het Harregatplein 6c te Zuidland, op het bedrijventerrein van Zuidland. De bedrijfs-/kantoorruimte is gebouwd in 2008 en is in 2022 flink verduurzaamd, met o.a. nieuwe witte bitumineuze dakbedekking met nieuwe isolatie en zonnepanelen.

Bent u ondernemer of hobbyist en opzoek naar een instapklare kantoorruimte met bedrijfsruimte ca. 85m² v.v.o. in Nissewaard, zoekt u dan vooral niet verder. Vraag een vrijblijvende bezichtiging aan om deze representatieve ruimte te kunnen bekijken.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte begane grond met entresolvloer ca. 40m²;
Kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping ca. 45 m²

Locatie:
Het bedrijventerrein ligt in Zuidland nabij Hellevoetsluis en Spijkenisse. De rijksweg A15 is op goede stand gelegen welke een belangrijkste uitvalsweg richting de randstad en overige rijkswegen is. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam tevens op goed stand. In 2024 wordt de Blankenburgtunnel in gebruik genomen waardoor het bedrijventerrein onderdeel wordt van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en ook het Westland een directe verbinding heeft met Zuidland.

Openbaar vervoer:
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Dichtbij de bedrijfsruimte is een bushalte met een directe verbinding naar Spijkenisse en Hellevoetsluis.

Wijze van oplevering:
Het geheel wordt "as is" verkocht en opgeleverd.

Voorzieningen kantoorruimte:
– betonnen begane grondvloer;
– betonnen verdiepingsvloer;
– scheidingswanden;
– trapopgang;
– centrale verwarming middels radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
– vloerbedekking;
– systeemplafond met Led verlichting;
– in plafond geïntegreerde aircosysteem;
– pantry;
– toiletruimte;
– lamellen.

Voorzieningen bedrijfsruimte:
– betonnen begane grondvloer;
– meterkast;
– entresol;
– overheaddeur;
– entreedeur;
– heater;
– elektrapunten;
– brandslanghaspel.

Aanvaarding:
In overleg, snelle oplevering mogelijk.

Vraagprijs:
€ 195.000,– kosten koper.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente Bernisse, sectie B, nummer 1222, perceel groot 132 m² gelegen op eigen grond.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Zuidland" en heeft als bestemming bedrijf -1 categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten.

Voorbehoud:  
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.  

Algemeen:  
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de bedrijfsruimtes, gelegen aan Harregatplein 6c te Zuidland.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. 
 
Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de eigenaar. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele aankooptraject. 
 
Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-12 11:07:49
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 195.000 k.k.
Bouwjaar 2008
Bouwvorm Bestaande Bouw
Plaats Zuidland
Postcode 3214 Vp
Ligging Bedrijventerrein
Woonoppervlakte 85, 85, 2, Array, Array
1 40
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-12 11:07:49
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar 2008
Bouwvorm Bestaande Bouw
Locatie
Plaats Zuidland
Postcode 3214 Vp
Ligging Bedrijventerrein
Object details
Woonoppervlakte 85, 85, 2, Array, Array
1 40

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek