Kemperweg 112, ROTTERDAM

Onder bod Bekijk alle foto's (20)

Omschrijving

In Rotterdam vindt u dit centraal gelegen 3-kamer hoek appartement met balkon op de derde verdieping. Het nette appartementencomplex is voorzien van een lift en een trappenhuis. Op loopafstand bevinden zich een diversiteit aan supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn verschillende voorzieningen in nabije omgeving aanwezig met o.a. sportcentrum ‘De Wilgenring’, tennisvereniging ‘TC Schiebroek’, een kinderboerderij, Melachtonpark en natuurlijk Plaswijckpark.

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Noord, tram en Randstadrail), maar ook met de auto bent u snel op diverse uitvalswegen naar o.a. Den Haag, Utrecht en Dordrecht. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur van het complex.

Indeling

Begane grond:
Algemene afgesloten entree met brievenbussen, ligt en trappenhuis naar de verdiepingen.

1e Verdieping:
Entree/hal (ca. 5.24 x 1.70m) met bergkast, separaat toilet met fonteintje en toegang tot alle vertrekken. Een ruime woonkamer (ca. 4.85 x 3.48m) gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon. De keuken (ca. 2.91 x 1.68m) is eenvoudig en voorzien van een keukenblok. Badkamer (ca. 1.69 x 1.16m) met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

De eerste slaapkamer (ca. 4.50 x 2.78m) is gelegen aan de achterzijde van de woning met tevens toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer (ca. 4.18 x 2.78m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Gezamenlijke berging bevindt zich in de onderbouw.

Het appartement is volledig kaal opgeleverd en dient gemoderniseerd te worden.

Bijzonderheden:
– Volle eigendom;
– Bouwjaar 1959;
– Woonoppervlakte ca. 62m²;
– Inhoud ca. 190m³;
– Actieve VvE met een bijdrage van €145,- per maand;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Oplevering: per direct.

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
– Zelfbewoningsplicht;
– Verkoper geen bewoner geweest;
– Transport is via projectnotaris Kooijman Autar Notarissen;
– Toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest;
– Ouderdomsclausule, bovendien dient het appartement te worden gemoderniseerd;
– Woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker.

Oplevering: per direct

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 215.000 k.k.
Woonoppervlakte 62 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 215.000 k.k.
Woonoppervlakte 62 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek