Kemperweg 132, ROTTERDAM

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (17)

Omschrijving

In Rotterdam vindt u dit centraal gelegen 3-kamer appartement met balkon op de tweede verdieping. Het appartementencomplex is voorzien van een lift. Op loopafstand bevinden zich een diversiteit aan supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn verschillende voorzieningen in nabije omgeving aanwezig met o.a. sportcentrum ‘De Wilgenring’, tennisvereniging ‘TC Schiebroek’, een kinderboerderij, Melachtonpark en natuurlijk Plaswijckpark.

De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Noord, tram en Randstadrail), maar ook met de auto bent u snel op diverse uitvalswegen naar o.a. Den Haag, Utrecht en Dordrecht. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur van het complex.

Indeling

Begane grond:
Algemene afgesloten entree met brievenbussen, trappenhuis naar de verdiepingen.

2e Verdieping:
Entree/hal met twee bergkasten en toegang tot alle vertrekken. Een ruimte woonkamer (ca. 4,68m x 3,48m) gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon. De keuken (ca. 1,66m x 2,9m) is eenvoudig en voorzien van een keukenblok. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Ruime slaapkamer (ca. 4.45m x 2,77m) gelegen aan de achterzijde van de woning met tevens toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer (ca. 4,17m x 2,77m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1959
– Woonoppervlakte ca. 62 m²
– Inhoud ca. 150 m³
– Actieve VvE met een bijdrage van € 152,25 per maand
– Vrij parkeren voor de deur
– Oplevering: per direct

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen;
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een projectnotaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest
– ouderdomsclausule, bovendien dient het te worden gemoderniseerd
– woning wordt aangeboden met Havensteder Koopzeker

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 167.500 k.k.
Woonoppervlakte 62 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Koopsom 167.500 k.k.
Woonoppervlakte 62 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek