Kerkstraat 25, BERKEL EN RODENRIJS

Verhuurd Bekijk alle foto's (28)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan ca. 157 m² winkelruimte gelegen op een A-locatie in centrum van Berkel en Rodenrijs. De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van circa 7,80 meter, een winkeldiepte van ca. 20 meter en een ontsluiting aan de achterzijde. In de directe omgeving zijn verschillende winkeliers en horecagelegenheden gevestigd o.a. Action, Kruidvat, Pearle Opticiens, supermarkt Hoogvliet en Brasserie en Wijnbar Muller & co. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid door middel van een blauwe zone.

Ligging:
Het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs is aangewezen als het winkelhart van Lansingerland waaronder ook Bergschenhoek en Bleiswijk onder vallen. De Kerkstraat is gelegen in het centrum van Berkel en Rodenrijs tussen het winkelgebied Westerwater (o.a. Albert Hein en Hema) en het in 2015 gerealiseerde project “De Hoge Singel” waar de supermarkt Hoogvliet en Brasserie en Wijnbar Muller&Co zijn gevestigd. Elke woensdag is er een goed bezochte versmarkt voor de deur.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Berkel en Rodenrijs is via de Provinciale wegen N470 en N471 goed te bereiken. Tevens hebben de provinciale wegen een goede verbinding met de A12 en A13 richting Pijnacker, Delft en Rotterdam.

Parkeren:
Voldoende gratis parkeergelegenheid door middel van een blauwe zone.

Openbaar vervoer:
De bushalte met diverse busverbindingen ( o.a. naar Randstadrail station Rodenrijs) is op loopafstand van de winkelruimte

Oppervlakte:
Het totaal verhuurbare oppervlak bedraagt ca. 157 m² VVO.

Frontbreedte:
Ca. 7,80 meter.

Wijze van oplevering:
De ruimte wordt casco, vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd), opgeleverd.

Huurprijs:
€ 3.250,– per maand exclusief btw en eventuele servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Aanvaarding:
Per 01 februari 2023.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiode(n) zijn tegen nader te bepalen condities bespreekbaar.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Centrum Berkel en Rodenrijs"
Artikel 5 Centrum, de aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (versie oktober 2012).

Energielabel:
Dient nader vastgesteld te worden.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Kerkstraat 25 te Berkel en Rodenrijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Per datum
Datum laatste wijziging 2022-08-09 15:35:46
Status Verhuurd
Bouwjaar 1966
Bouwperiode Vanaf 1960 tm 1970
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Berkel en rodenrijs
Postcode 2651 cd
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
0 157, 157
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Per datum
Datum laatste wijziging 2022-08-09 15:35:46
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 1966
Bouwperiode Vanaf 1960 tm 1970
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Berkel en rodenrijs
Postcode 2651 cd
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Object details
0 157, 157

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek