Krammer 8, Brielle

Huurprijs € 532 P.m. Bekijk alle foto's (29)

Omschrijving

"Waar ondernemers aan Ondernemen toekomen"

Ben je op zoek naar een inspirerende kantooromgeving, met een zakelijke ambiance? Centraal gelegen op Voorne-Putten en voorzien van alle benodigde faciliteiten, voor elke ondernemer? Met een bemande receptie om je relaties te ontvangen en jou te ondersteunen. Een complete business lounge met kok voor de inwendige mens, het houden van informele besprekingen, koffie-/zithoekjes, vergaderzalen in diverse formaten van 4 personen t/m 60 personen met alle benodigde conference meetings en teams-meetings etc.

Dan ben je in ons Full Service Business Center op het juiste adres. Wij laten je graag kennismaken met onze flexibiliteit en met de voordelen van deze onderscheidende toplocatie in de regio, voor ondernemers en bedrijfsleven.

Het begrip full service betekent voor de medewerkers van Geuzenstaete maximale ondersteuning bieden aan haar huurders en bezoekers. Met andere woorden: dié service, faciliteiten en voorzieningen aanbieden die optimaal ondernemen mogelijk maken, zoals:
– Een beveiligde parkeergarage;
– Bewakingscamera’s en alarmsysteem;
– Luchtbehandelingssysteem met topkoeling;
– Penthouses v.v. airco systemen;
– Een lift;
– Een sfeervolle Japanse daktuin;
– Business lounge ‘de Beleving’, voor koffie, een (zaken)lunch of borrel;
– Een royale representatieve ontvangstruimte;
– Een bemande receptie;
– Secretariële ondersteuning:
– Een directe telefoon- en datanetwerkaansluiting;
– Een eigen zakelijk post(bus) adres;
– Postservice/pakketdienst/koeriersdienst;
– Cateringservice.

De kantoorruimtes zijn voorzien van:
– Akoestische systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
– Zonwerende lamellen;
– Luxe en dempende vloerbedekking;
– Elektrische deursloten toegankelijker d.m.v. geautoriseerde passen.

De grote verscheidenheid aan ondernemingen heeft een stimulerende invloed op de veelal innovatieve activiteiten van de bedrijven en vraagt om flexibiliteit in de gewenste kantoorruimte, oppervlakte en huurperiode.

Business Center Geuzenstaete biedt elk bedrijf, groot of klein, de gewenste kantoorruimte mét of zonder gewenste faciliteiten en ondersteunende diensten, op een passend huurcontract vanaf 3 maanden.

Businesslounge "de Beleving” vormt de gezellige huiskamer van Geuzenstaete. Je kunt er terecht voor zakelijke lunches, diners en catering op maat. Ook voor klantgesprekken, bedrijfsfeesten, netwerkborrels, jubilea en andere (privé)bijeenkomsten vormt "de Beleving" een sfeervolle locatie.

Dienstverlening secretariaat:
Daarnaast biedt ons secretariaat een breed dienstenpakket aan; wij begrijpen als geen ander dat wij het visitekaartje zijn van jouw bedrijf!
– Bezoek wordt door ons gastvrij ontvangen;
– Persoonlijke begeleiding naar je kantoor;
– Scan- en printservice voor documenten;
– Telefoon-beantwoordservice;
– In-huis postservice;
– Aannemen en verzenden post & pakketten;
– Zakelijk postadres.

Huurprijs:
€ 532,35 per maand op basis van een 5 jarige huurovereenkomst exclusief servicekosten, energie en BTW.

Huurtermijn: Huurtermijnen zijn bespreekbaar. Vraag naar de diverse huuvoorwaarden!

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van één volledige maandhuur.

Huurprijs indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI werknemers Laag (2000 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel (7:230a BW (versie 30 juli 2003).

Omzetbelasting: Huurder dient (indien nodig) bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met BTW. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de opdrachtgever. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Krammer 8 te Brielle. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Voor meer informatie aangaande Full Service Business Center Geuzenstaete gaat u naar

Homepage Geuzenstaete

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-16 13:55:37
Status Beschikbaar
Huurprijs € 532 p.m.
Bouwjaar 2000
Energielabel 1.24
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2025-04-20
Plaats Brielle
Postcode 3232 He
Ligging in Woonwijk
Woonoppervlakte 31, 31, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding in Overleg
Datum laatste wijziging 2024-07-16 13:55:37
Status Beschikbaar
Huurprijs € 532 p.m.
Bouw
Bouwjaar 2000
Energielabel 1.24
Bouwvorm Bestaande Bouw
Vervaldatum energielabel 2025-04-20
Locatie
Plaats Brielle
Postcode 3232 He
Ligging in Woonwijk
Object details
Woonoppervlakte 31, 31, 1, Array, Array

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek