Metaalweg 0 ong, Heijningen

€ 1.350.000 k.k. Bekijk alle foto's (5)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij aan ca. 11.245 m2 buitenterrein (gedeeltelijk verhard) met een entree aan de Metaalweg en de mogelijkheid om een entree te creeren aan de Glasweg gelegen op industrieterrein Dintelmond onderdeel uitmakende van de gemeente Moerdijk.

Bereikbaarheid + ligging:
Moerdijk qua oppervlakte, op Meierijstad na, de grootste gemeente van Noord-Brabant. De hoofdplaats van de gemeente is Zevenbergen. Op 1 april 1998 is de naam van de gemeente Zevenbergen gewijzigd in die van Moerdijk. Kort daarvoor, namelijk op 1 januari 1997, waren de gemeenten Fijnaart en Heijningen, Klundert, Standdaarbuiten en Willemstad aan de gemeente Zevenbergen toegevoegd.

Dintelmond Dintelmond ligt aan het Volkerak aan de monding van het riviertje de Dintel, is bereikbaar vanaf het Schelde-Rijn kanaal en heeft een bruto-omvang van ongeveer tachtig hectare. Via Hellegat staat het industrieterrein in verbinding met het Haringvliet en het Hollandsch Diep. Een kleine insteekhaven met een maximale diepte van 4,5 meter zorgt voor de zogenaamde natte ontsluiting van het terrein. De sluis aan het einde van de haven vormt via de Dintel de doorgang naar het achterland.

Aan de noordkant heeft het terrein aansluiting op de A4 (A29). De A4 vormt een noord-zuidroute door de Randstad en het zuidwesten van het land, van knooppunt De Nieuwe Meer in Amsterdam naar de grens met Belgie bij Ossendrecht. De snelweg heeft een onderbreking tussen het knooppunt Benelux en de overgang vanaf de A29 bij Klaaswaal. Het wegvak vanaf Klaaswaal naar knooppunt Sabina is als A29 bewegwijzerd, maar is onderdeel van de A4.

Op het industrieterrein zijn enkele relatief grote ondernemingen gevestigd zoals Arcelor Mittal, Zuid Nederlandse Staalbouw en Maltha Glasrecycling. In 2007 is het project revitalisering Dintelmond afgerond. Een mogelijke uitbreiding van het terrein is niet aan de orde.

Kadastrale gegevens:
FIJNAART V 111 grootte 6.310 m2
FIJNAART V 197 grootte 985 m2
FIJNAART V 193 grootte 3.950 m2

Erfdienstbaarheid t.b.v de bereikbaarheid van de percelen FIJNAART V 110 en 196.

Vraagprijs:
€1.350.000,- kosten koper

Wijze van oplevering:
Het geheel zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Aanvaarding:
In overleg, er dient rekening gehouden te worden met het feit dat het terrein verhuurd is t/m augustus 2020.

Waarborgsom:
Er dient een waarborgsom ter grootte van 10% van de uiteindelijke koopsom gestort te worden bij de notaris.

Bestemmingsregeling:
Momenteel is er een nieuw bestemmingsplan in procedure (NL.IMRO.1709.BTDintelmond-BP30). Meer informatie kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2
Maximum bebouwingspercentage 75%
Maximum bouwhoogte 20 m

Artikel 3 Bedrijventerrein
3.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. Bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit ten hoogste milieucategorie 3.2 zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’: tevens een bedrijfsactiviteit uit ten hoogste milieucategorie 4.2 zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
c. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 5.2’: tevens een bedrijfsactiviteit uit ten hoogste milieucategorie 5.2 zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
d. in afwijking tot het bepaalde onder lid a, b en c is de vestiging van bedrijven uit milieucategorie 1 en 2, zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten niet toegestaan;
e. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’: bestaande bedrijfswoning(en);
f. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – glasrecyclingsbedrijf” tevens voor een glasrecyclingsbedrijf;
g. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – scheepswerf’ tevens een scheepswerf uit ten hoogste milieucategorie 5.2 zoals opgenomen in Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten;
h. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – jachthaven’: tevens een jachthaven:;
i. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – jachtmakelaar’: tevens een jachtmakelaar;
j. ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’: tevens horea in de vorm van een restaurant;
k. parkeer- en verkeersvoorzieningen;
l. groenvoorzieningen.

Voorbehoud:
Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het perceel grond gelegen aan de Metaalweg 2-6 te Heijningen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 1.350.000 k.k.
Perceeloppervlakte 10260 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 1.350.000 k.k.
Perceeloppervlakte 10260 m2

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek