Molendijk 17 a, Rockanje

€ 315.000 k.k. Bekijk alle foto's (12)

Omschrijving

Bouw je droomhuis met bedrijfsruimte!

Voor verkoop zijn beschikbaar twee percelen bouwgrond voor de realisatie van een woonhuis met bedrijfsruimte gelegen aan de Molendijk 17 in Rockanje. De bouwpercelen hebben een oppervlak van ca. 900 vierkante meter per stuk. De percelen geven u de mogelijkheid om te wonen nabij uw eigen bedrijf, een unieke combinatie. Binnen de bestemming is het gebruik van de bedrijfsruimte voor uiteenlopende functies geschikt. Ons kantoor kan u informeren over de mogelijkheden. De percelen zijn gelegen aan de rand van de badplaats Rockanje nabij de dorpskern maar ook vlakbij het landelijk gebied. Zowel het Noordzeestrand, unieke duingebied en alle centrumvoorzieningen zijn op loopafstand.

De vraagprijs per perceel bedraagt € 315.000,– kosten koper.

Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het perceel grond gelegen aan de Molendijk 17 te Rockanje.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele traject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering Direct
Koopprijs 315.000 k.k.
Perceeloppervlakte 1966 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering Direct
Koopprijs 315.000 k.k.
Perceeloppervlakte 1966 m2

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek