Molendijk 17a, ROCKANJE

Koopprijs € 315.000 k.k. Bekijk alle foto's (12)

Omschrijving

Bouw uw droomhuis met schuur/bedrijfsruimte!

Dat kan aan de Molendijk in Rockanje.
Hier zijn twee percelen bouwgrond gelegen voor de realisatie van een woonhuis met schuur/bedrijfsruimte met beiden een perceeloppervlak van ca. 850 m2. De percelen geven u de mogelijkheid om te wonen nabij uw eigen bedrijf, een unieke combinatie. Binnen de bestemming is het gebruik van de bedrijfsruimte voor uiteenlopende functies geschikt. Ons kantoor kan u informeren over de mogelijkheden.

De percelen zijn gelegen aan de rand van de badplaats Rockanje nabij de dorpskern maar ook vlakbij het landelijk gebied, waaronder het natuurgebied het Waaltje (Meertje de Waal) aan de overkant. Dit natuurgebied van 25 hectare word beheerd door Natuurmonumenten. Het bestaat uit rietlanden, moerasbos, graslanden en open water met een zandbodem. Meertje de Waal is een overblijfsel van de kreek de Strype, een voormalige getijdengeul, welke in het verleden in verbinding stond met open zee. Het natuurgebied is vanaf de Molendijk goed te overzien.

Tevens zijn zowel het Noordzeestrand, het unieke duingebied en alle centrumvoorzieningen op loopafstand. Rockanje staat bekend als kustdorp met een levendige strandcultuur, in het dorpscentrum treft u bovendien een ruim assortiment aan winkels, tevens diverse school-, sport- en recreatiefaciliteiten. Ook vormt Rockanje een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte en Botlek en ook Rotterdam en Spijkenisse zijn uitstekend te bereiken.

De koopsom per perceel bedraagt € 315.000,– kosten koper (geen btw van toepassing).

Er is reeds een bouwvergunning voor de realisatie van een woonhuis met schuur/bedrijfsruimte aanwezig.

Eventuele verkooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend. Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van het perceel grond gelegen aan de Molendijk 17 te Rockanje.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele traject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2021-11-30 09:28:21
Status Beschikbaar
Koopprijs € 315.000 k.k.
Bouwvorm Niet van toepassing
Plaats Rockanje
Postcode 3235 xe
Ligging In woonwijk, Landelijk gebied
0 Overige
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2021-11-30 09:28:21
Status Beschikbaar
Koopprijs € 315.000 k.k.
Bouw
Bouwvorm Niet van toepassing
Locatie
Plaats Rockanje
Postcode 3235 xe
Ligging In woonwijk, Landelijk gebied
Object details
0 Overige

Foto's

Documenten

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek