Nauwe Sloopje 4, BRIELLE

Verhuurd Bekijk alle foto's (4)

Omschrijving

In de historische binnenstad van Brielle bieden wij aan voor verhuur diverse representatieve kantoorruimtes. Dit Multi-tenant centraal gelegen, middels aparte toegang te bereiken object is enige tijd geleden gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

Indeling:
Gezamenlijk entree, keuken/pantry met vaatwasser, koelkast, spoelbak en apart toilet.
Kantoorruimte 1: 3,5m x 3,9m
Kantoorruimte 2: 5,3m x 3.6m

Aanvaarding:
Kantoorruimte 1: per direct
Kantoorruimte 2: in overleg

Bijzonderheden:
-Natuurlijk lichtinval;
-Huurprijs is inclusief het gebruik van gas, water, elektra en internet;
-Bovenop de huurprijs word een maandelijkse vergoeding gerekend van € 40,- voor schoonmaakkosten;
-Waarborgsom 1 maand huur.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen in de gezellige vesting van Brielle in "het centrum" en wordt gekenmerkt door vele monumentale gebouwen, winkels en horeca.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen.

Auto:
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden.

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Bestemming:
Bestemmingsplan: "Vesting" Artikel 4 – Centrum met dubbelbestemming Waarde Archeologie 2

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimtes, gelegen aan het Nauwe sloopje 4, 3231 BW Brielle is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-06-09 14:13:24
Status Verhuurd
Bouwjaar 1923
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Brielle
Postcode 3231 bw
Ligging Winkelgebied stadscentrum
0 33, 14, 1, Array, Array
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-06-09 14:13:24
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 1923
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Brielle
Postcode 3231 bw
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Object details
0 33, 14, 1, Array, Array

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek