Nieuwe Langeweg 55, Hoogvliet Rotterdam

€ 625 per maand Bekijk alle foto's (14)

Omschrijving

TE HUUR

Betreft:
In het bedrijfsverzamelgebouw Office Corner aan de Nieuwe Langeweg 55 -175 te Hoogvliet zijn diverse kantoor-/showroomunits vanaf ca. 100 m² voor verhuur beschikbaar.
Wij bieden onder andere een zeer net afgewerkte unit aan met een stuk tuin en een eigen entree zodat men niet via de algemene entree cq. hal toegang tot de unit heeft.
Het complex beschikt over een eigen parkeerdek met 126 plaatsen en is nog relatief nieuw (+/- 10 jaar oud). Het bedrijfsverzamelgebouw huisvest naast diverse reguliere huurders van groot tot klein o.a. ook een fitness en kinderdagverblijf.

Ligging:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen midden op bedrijventerrein Gadering, op het nieuwe deel Nieuwe Gadering. Het geheel is zeer gunstig gelegen t.o.v. de snelweg A15 en A4 daarnaast is metrostation Tussenwater op loopafstand.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg. Er zijn in overleg diverse parkeerplaatsen op het parkeerdek beschikbaar.

Oppervlakte:
Er zijn oppervlaktes beschikbaar vanaf ca. 100 m², eventueel kunnen er diverse ruimtes met elkaar worden verbonden waarna er een groter oppervlak kan worden aangeboden.
Op aanvraag zijn plattegronden beschikbaar waarop bovenstaande metrages zijn gebaseerd.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
– tapijt;
– gestucte wanden;
– eenvoudige pantry;
– toiletgroep met voorportaal;
– vrije hoogte van ca. 4m in de bedrijfsruimte;
– verlichting;
– centrale verwarming;
– kabelgoten (deels);
– systeemplafond;

Huurprijs:
Er zijn units beschikbaar vanaf € 625,- exclusief btw, nutsvoorzieningen en servicekosten per maand.

Vaste servicekosten:
€ 125,- exclusief btw per maand:
– Schoonmaak en onderhouden van algemene ruimtes en algemene installaties
– Warmtelevering, verlichting en waterverbruik van de gemeenschappelijke ruimtes
– Jaarlijkse onderhoud aan het terrein, parkeerplaatsen en groenvoorziening.
– Warmte levering algemene ruimte
– Elektriciteit algemene ruimte
– Technisch beheer
– Het onderhoud en de controle van de verwarming en verwarmingselementen en cv installatie
– Het onderhoud en de controle van de brandblusapparatuur, waartoe onder meer ook wordt verstaan het vernieuwen van brandhaspels en brandblussers etc.
– De verzekering van opstallen en de glasruiten, er is een eigen risico van toepassing, zie hiervoor het huishoudelijk reglement.
– het onderhoud van de liftvoorziening
– AWR afvoer huisvuil

Voorschot nutsvoorzieningen:
Maandelijks, € 30,- excl. btw voor gasverbruik en € 30,- excl. btw voor elektra.
Verrekening van het voorschotbedrag op de nutsvoorzieningen geschiedt op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Nieuwe Langeweg 55.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering Direct
Huurprijs € 625 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Servicekosten 125.0 per maand
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering Direct
Huurprijs € 625 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Servicekosten 125.0 per maand

Foto's

Documenten

PlattegrondDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek