Nijverheidsweg 21, HELLEVOETSLUIS

Verkocht Bekijk alle foto's (17)

Omschrijving

Voor verkoop is beschikbaar een showroom-/kantoorruimte van totaal ca. 209 m² gelegen aan Nijverheidsweg 21 te Hellevoetsluis. De unit bestaat uit een showroomruimte van ca 106 m² op de begane grond met en een kantoorruimte op de eerste verdieping van ca. 103 m². De representatieve showroomruimte op de begane grond is voorzien van een brede pui van circa 10 meter breed, voorzien van vloerverwarming met laminaatvloer, deze ruimte is tevens voorzien van professionele showroomverlichting. Geheel middels CV (2020) gestookt en temperatuur per verdieping van elkaar te regelen. De kantoorruimte op de 1e verdieping tevens geschikt als showroomruimte is voorzien van laminaatvloer, radiatoren verwarmd en ook hier de aanwezigheid van de professionele verlichting. De ruimte is een onderdeel van een nieuw, kwalitatief verzorgd bedrijfscomplex en is gelegen op hét bedrijventerrein van Hellevoetsluis, "Kickersbloem I".

Ligging:
De bedrijfsruimte is centraal gelegen op bedrijventerrein “Kickersbloem I” te Hellevoetsluis.
Hellevoetsluis is gunstig en centraal gelegen op het eiland Voorne-Putten met op 20 minuten Maasvlakte-Europoort met Rotterdamse havens en Rotterdam centrum.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar busvervoer.

Auto:
De bedrijfsruimte is goed bereikbaar via de N57 welke in directe verbinding staat met de A15 richting Rotterdam, het Botlek – Europoortgebied met de 2e Maasvlakte en richting Goeree – Overflakkee en Zeeland. Vanaf medio 2024 verbindt de Blankenburgtunnel de A20 bij Vlaardingen (noordoever) en de A15 bij Rozenburg (zuidoever) met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24.

Parkeren:
De bedrijfsruimte beschikt over drie eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Openbaar vervoer:
De bushalte met diverse busverbindingen is op loopafstand van de bedrijfsruimte gelegen.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 209 m² VVO en is als volgt verdeeld:
– begane grond ca. 106 m²
– verdieping ca. 103 m²

Wijze van oplevering:
Het object wordt in de huidige staat "as is" vrij van huur en gebruik verkocht en opgeleverd.

Vraagprijs: €329.500,- kosten koper excl. btw

Bouwjaar:
2019.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Bedrijven – gemeente Hellevoetsluis"
Artikel 4 Bedrijventerrein.

Energielabel:
Definitief Energielabel A++, geldig t/m 22-08-2032.

Kadastraal:
Gemeente Hellevoetsluis
Sectie G
Complexaanduiding 4441
Appartementsindex A2

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van een bedrijfsruimte, gelegen aan Nijverheidsweg 21 te Wateringen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-09-23 16:06:51
Status Verkocht
Bouwjaar 2019
Bouwperiode Vanaf 2011 tm 2020
Bouwvorm Bestaande bouw
Vervaldatum energielabel 2032-08-22
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 ll
Ligging Bedrijventerrein
0 106, 106
1 103, 103
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-09-23 16:06:51
Status Verkocht
Bouw
Bouwjaar 2019
Bouwperiode Vanaf 2011 tm 2020
Bouwvorm Bestaande bouw
Vervaldatum energielabel 2032-08-22
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 ll
Ligging Bedrijventerrein
Object details
0 106, 106
1 103, 103

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek