Nijverheidsweg 26, Stellendam

€ 495.000 k.k. Bekijk alle foto's (16)

Omschrijving

Voor verkoop is beschikbaar een bedrijfsruimte met kantoor, eigen parkeergelegenheid en stukje buitenterrein. Het object is gelegen op bedrijventerrein Deltahaven in Stellendam. Het totaal oppervlak van het object bedraagt ca. 787 m2 VVO waarvan ca. 479 m2 VVO bedrijfsruimte en ca. 308 m2 kantoorruimte. Bij het object zijn 7 eigen parkeerplaatsen beschikbaar en een stukje buitenterrein.

Kadastrale aanduiding:
Kadastrale gemeente Stellendam, sectie F nummer 225, perceel groot 1.070 m2 gelegen op eigen grond.

Parkeren:
Vrij parkeren langs de openbare weg, tevens zijn er 7 eigen parkeerplaatsen bij de bedrijfsruimte beschikbaar.

Oppervlak:
Het totaal oppervlak van de bedrijfsruimte is 787 m2 VVO en is als volgt verdeeld:
– ca. 479 m2 VVO bedrijfsruimte gelegen op de begane grond.
– ca. 308 m2 VVO kantoor/overige ruimte waarvan 294 m2 gelegen op de begane grond en ca. 185 m2 op de verdieping.

Plattegrondtekening op verzoek beschikbaar.

Voorzieningen:
Bedrijfsruimte:
– Overheaddeuren
– Tl verlichting
– Heaters
– Krachstroomaansluiting

Kantoorruimte:
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
– Diverse stroompunten
– Radiatoren
– Draai kiepramen
– Vloerbedekking
– Toiletgroep
– Pantryvoorziening

Vraagprijs:
€ 495.000,– kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat.

Energielabel:
Energielabel A geldig t/m 2030.

Bestemming:
Op het verkochte is bestemmingsplan “Landelijk gebied Goeree-Overflakkee” van toepassing. Het object heeft de bestemming Bedrijf-Haven waar bedrijven tot en met categorie 4.2 zijn toegestaan met een maximale goothoogte van 12 meter. De volledige bestemmingsomschrijving is toegevoegd aan de dataroom.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein van Stellendam is gunstig gelegen tussen Hellevoetsluis en Middelharnis en op slechts 20 autominuten verwijderd van de Rotterdamse havens en het Botlek- Europoortgebied. Via de nabij gelegen N57 rijdt men gemakkelijk richting Zeeland of het Rijnmondgebied met aansluiting op de N57 en A15.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Nijverheidsweg 26 te Stellendam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 495.000 k.k.
Perceeloppervlakte 1070 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 495.000 k.k.
Perceeloppervlakte 1070 m2

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek