Nobelstraat 3, Brielle

€ 2.500 per maand Bekijk alle foto's (29)

Omschrijving

Op een mooie A-locatie in het centrum van Brielle bieden we deze mooie winkelruimte in een mooi karakteristiek pand aan!
Deze winkelruimte is te huur en ligt in een zeer gemoedelijke, authentieke drukke winkelstraat in het centrum van Brielle.
De ruimte bestaat uit een royaal vloeroppervlak op de begane grond van ca. 296 m2, met een voor en een achteruitgang.
Openbare parkeergelegenheid verderop en alle voorzieningen en andere winkels zijn binnen handbereik.

Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De vesting van Brielle, “het centrum”, wordt gekenmerkt door winkels met een wisselende functie: veelal wat kleinere winkels, maar ook grotere ketens zoals bijvoorbeeld de Hema. Verder zijn er veel horecagelegenheden, restaurants en terrassen aan de haven in de directe omgeving en daardoor is Brielle ook interessant voor toeristen. Het inwoners aantal van de gemeente Brielle is 16.653.

Bereikbaarheid:
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Indeling van de winkelruimte:
Dubbele openslaande deuren aan de voorzijde en een aparte hal met toegang tot dit pand.
Ruime open ruimte met twee verschillende vloerlagen.
In het midden de kantine met keukenblok en toiletruimte.
Toegang tot de berging en de kelderkast.
Deze ruimtes zijn nog naar eigen wens in te delen.
Achteruitgang met toegang tot de tuin.

Het is tevens mogelijk het gehele pand te kopen; zie hiervoor de aparte aanmelding op Funda en onze site!

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.500 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 228 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 2.500 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 228 m2

Foto's

Plattegronden

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek