Nobelstraat 58, Brielle

€ per maand Bekijk alle foto's (19)

Omschrijving

Op zoek naar een geschikt pand voor uw onderneming? Dan is dit centraal gelegen karakteristieke winkelpand op mooie A-locatie in het centrum van Brielle een ongetwijfeld een bezoekje waard. De multifunctionele bedrijfs- of winkelruimte aan de straatzijde kan, gecombineerd met een pand ernaast, die voor vele doeleinden in gebruik genomen worden. De ruimtes zijn ruim van opzet en zonder veel verbouwingen te betrekken. Achter het pand is een ruime parkeerplaats voor laden en lossen. Dit zijn slechts enkele kenmerken van deze veelzijdige ruimte, voor een compleet beeld raden wij u zeker aan eens te komen kijken.

De winkelruimte is ligt in een zeer gemoedelijke, authentieke drukke winkelstraat in het centrum van Brielle. De ruimte bestaat uit een royaal vloeroppervlak op de begane grond van ca. 140 m2, met een voor en een te realiseren achteruitgang. Openbare parkeergelegenheid verderop en alle voorzieningen en andere winkels zijn binnen handbereik.

Brielle is een van de populairste vestingsteden van Nederland. De vesting van Brielle, “het centrum”, wordt gekenmerkt door winkels met een wisselende functie: veelal wat kleinere winkels, maar ook grotere ketens zoals bijvoorbeeld de Hema. Verder zijn er veel horecagelegenheden, restaurants en terrassen aan de haven in de directe omgeving en daardoor is Brielle ook interessant voor toeristen. Het inwoners aantal van de gemeente Brielle is 16.653.

Bereikbaarheid:
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Indeling:

Begane grond:
Het gehele pand heeft een lengte van ca. 26 meter en een breedte varierend van 3.85 m voorzijde – 3.90 m achterzijde. Vanuit de winkelstraat (Nobelstraat) is aan de voorzijde een deur met toegang tot het pand met daarnaast de meterkast.
Vervolgens een ruimte van ca. 23 meter diep en met een plafondhoogte van 3.00 m!
Het achterste gedeelte is v.v. een keukenblok met wasbak, een toilet en tevens nog een aparte toiletruimte met wasbak.

1e verdieping:
Zolder met een hoogte van ca. 2.00 m en een lengte van ca. 7.90 m.
Luik naar de zolder met een nokhoogte van ca. 2.00 meter.

* Oppervlakte begane grond: ca. 100 m2, 1ste verdieping tot de 1,5 meter lijn: ca. 33 m2 en de zolder
boven de 1,5 m van ca. 7.90 m2
* Multifunctioneel in te delen
* Eventuele mogelijkheden; winkel, kantoor, hobbyruimte of woongedeelte

De huidige winkelruimte biedt u met zijn oppervlakte van totaal ca. 140 m2 diverse unieke mogelijkheden.

Koop:
Het pand is afzonderlijk of in combinatie te koop met het naast gelegen pand, nummer 56; voor dit pand bedraagt de vraagprijs € 219.000,– K.K.; zie ook de aparte aanmelding op Funda.
Hierdoor kan eenvoudig een grotere winkelruimte worden gecreeerd.

Huur:
Er bestaat een mogelijkheid om een unit vanaf 75 m2 te huren a € 990,– per maand.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.
Neem uw eigen NVM aankoop servicemakelaar mee!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 199.000 k.k.
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 110 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 199.000 k.k.
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Perceeloppervlakte 110 m2

Foto's

Video's

Plattegronden

Documenten

PlattegrondDownloaden
BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek