Noordvliet 1, Maassluis

€ 495.000 k.k. Bekijk alle foto's (21)

Omschrijving

Betreft:
Wij bieden, gelegen in het historische stadscentrum van Maassluis, een horecaruimte met bijbehorende bovenwoning te koop aan. De woning is middels een zelfstandige entree bereikbaar. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 285 m² en het appartement heeft een oppervlakte van ca. 95 m². Het woon-/winkelpand is deel uitmaken van een bescherm stads- of dorpsgezicht als bedoeld in de monumentenwet 1988. Het pand is direct aan de Noordvliet gelegen en heeft alle voorzieningen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
Auto
De bereikbaarheid per auto is goed te noemen. De A20 is nabij gelegen, daarnaast is de ruimte per openbaar vervoer ook goed te bereiken door de directe busverbinding.

Parkeren:
Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden.

Oppervlakte:
Ca. 198,9 m² horeca-/winkelruimte op de begane grond.
Ca. 85,6 m² horeca-/winkelruimte in het souterrain.
Ca. 95 m² woonruimte op de eerste en tweede verdieping.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:

Winkelruimte:
– Verlichtingsarmaturen;
– diverse stroompunten;
– Toilet;
– professionele keukeninstallatie;
– Te openen ramen;

Appartement:
– gestuukte wanden;
– Airconditioning;
– radiatoren;
– Cv-ketel;
– keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur;
– laminaatvloer;
– te openen ramen;
– Betegeld toilet met wasbak;

Vraagprijs:
€ 495.000,- kosten koper.

Voorbehoud:
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de woon-/winkelruimte, gelegen aan Noordvliet 1 te Maassluis.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa Bedrijfsmakelaars BV
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpa.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 495.000 k.k.
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 495.000 k.k.

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek