Oppenheimstraat 12, ROTTERDAM

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (24)

Omschrijving

Heerlijke eengezinswoning in de groene wijk Schiebroek met diverse voorzieningen op loopafstand. Het betreft een hoekwoning met een recent aangelegde tuin (Zuid georienteerd) met nieuwe schuttingen. De woning heeft drie fijne slaapkamers en een ruime achtertuin met zij-pad. Gelegen in een autovrije straat met veel groen rondom de woning. Schiebroek heeft een gezellig winkelcentrum rondom de Peppelweg en elke vrijdag is er de vers markt met diverse kramen. De RandstadRail en tramlijn 25 zijn op loopafstand.

Globale indeling;
Entree, ruim voorportaal met voldoende ruimte voor opbergen, trapkast, apart toilet en trap naar de eerste verdieping. Dichte keuken, zonder keukenblok met toegang tot de tuin.

Diepe woonkamer met een originele muur die kamer is tweeen deelt. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de tuin. 

Eerste verdieping;
Overloop, kast (met eventueel ruimte voor de CV-combiketel), badkamer in eenvoudige uitvoering met douchehoek, wastafel en wasmachineaansluiting.

Drie goede slaapkamers circa; 11m2, 12m2 en 7,5m2 groot. Tussenkamer (zonder daglicht) ideaal als inloopkast of studeerkamer.

Bijzonderheden:
De woning dient intern gemoderniseerd te worden.
Er is geen warmwater- of warmte voorziening in de woning aanwezig. CV-combiketel dient zelf door koper geinstalleerd te worden.
Gedeeltelijk dubbelglas
Woonoppervlakte 104 m2
Inhoud 244 m3

Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden. Kosten hiervan komen voor rekening van koper.

In de akte zullen de volgende artikelen worden opgenomen:
– zelfbewoningsplicht
– verkoper geen bewoner geweest
– er is een project notaris aangesteld in verband met volmachten
– toelichting op artikel over mogelijke aanwezigheid van asbest

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering Direct
Koopprijs Vraagprijs 259.500 k.k.
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 8934 m2
Aantal kamers 5 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering Direct
Koopprijs Vraagprijs 259.500 k.k.
Woonoppervlakte 104 m2
Perceeloppervlakte 8934 m2
Aantal kamers 5 kamers

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek