Oude Binnenweg 89 abc, Rotterdam

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (10)

Omschrijving

Omschrijving
Voor verkoop bieden wij een beleggingsobject aan gelegen op een zeer goede locatie in het centrum van de stad en bestaande uit een winkelruimte (bloemist), horecaruimte en vier bovenwoningen (drie verhuurd, een leeg), aan de Oude Binnenweg 89 ABC te Rotterdam.

Interesse?
Indien u interesse heeft in dit beleggingsobject kunnen wij u toegang verschaffen tot onze dataroom. U kunt hiervoor mailen naar bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl.

Vraagprijs:
Totaal € 900.000,– kosten koper.

Oppervlakte:
Totaal oppervlak van 320 m² VVO/GBO verdeeld in:

Winkelruimte nr. 89A totaal 55 m² VVO
Horecaruimte nr 89 C totaal 97 m² VVO (60 m² begane grond en 37 m² kelder)
Woonruimte nr. 89 B01-rechts totaal 42 m² GO
Woonruimte nr. 89 B01-links totaal 42 m² GO
Woonruimte nr. 89 B02-rechts 42 m² GO
Woonruimte nr. 89 B02-links 42 m² GO

Het object beschikt eveneens over een volledige zolderverdieping, het volledige metrage volgens BAG bedraagt 379 m2. Metrages bij benadering en volgens eigen meting, er is geen NEN-meetstaat aanwezig.

Actuele huur:
Het object is grotendeels verhuurd en de actuele huur bedraagt € 38.215,79 per jaar exclusief gas, water en elektra en exclusief eventueel verschuldigde btw verdeeld in:

Winkelruimte nr. 89A per jaar € 12.022,31
Horecaruimte nr 89 C per jaar € 14.400,00
Woonruimte nr. 89 B01-rechts € 4.846,80
Woonruimte nr. 89 B01-links leegstand
Woonruimte nr. 89 B02-rechts € 3.696,00
Woonruimte nr. 89 B02-links € 3.250,68

Wijze van oplevering:
Het object wordt “as is where is” verkocht en opgeleverd.

Voorschot servicekosten:
Thans niet van toepassing voor de winkelruimte en horecaruimte. De woningen zijn inclusief gas, water en elektra verhuurd, zie huuroverzicht dataroom.

Aanvaarding:
In overleg.

Energielabel:
Onbekend, dient te worden opgesteld.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het object is gelegen in een autovrije straat.

Parkeren:
Betaald parkeren in de omgeving op straat of in een van de nabij gelegen parkeergarages.

Bestemmingsregeling:
Op het verkochte is bestemmingsplan “Cool” van toepassing. Het object heeft de bestemming centrumvoorzieningen I, II, III en IV. De volledige bestemmingsomschrijving is toegevoegd aan de dataroom.

Projectnotaris:
Transport dient plaats te vinden bij de projectnotaris notaris Linssen van Fokkema Linssen Notarissen gevestigd aan de Heemraadssingel 131, 3022 CD te Rotterdam.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van de belegging, gelegen aan Oude Binnenweg 89 abc te Rotterdam. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam
010-4226144
www.kolpavanderhoek.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl?

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 900.000 k.k.
Perceeloppervlakte 115 m2
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs 900.000 k.k.
Perceeloppervlakte 115 m2

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek