Pascalweg 23, HELLEVOETSLUIS

Verhuurd Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

Algemeen
Centraal gelegen op het bedrijventerrein Kickersbloem II in Hellevoetsluis, kunnen wij u een kantoor- praktijkruimte aanbieden met een totale oppervlakte van ca. 55m². Deze ruimte is gelegen op de 1e verdieping en ook uitstekend te gebruiken als atelier of webwinkel (showroom).

Locatie
Het object is gelegen nabij de N218 (de Groene Kruisweg). Deze leidt naar de N57 en naar de A15 richting Rotterdam en de Europoort. De N57 verbindt de Zeeuwse eilanden en de Zuid Hollandse eilanden met elkaar. Hellevoetsluis heeft een directe busverbinding met het metrostation (centrum) in Spijkenisse. Spijkenisse heeft een metroverbinding met en naar groot Rotterdam. De dichtbij zijnde bushalte is gelegen op ca. 6 minuten loopafstand.

Oppervlakte:
Het totaal oppervlak bedraagt ca. 55m²
Lengte 8,75m
Breedte 6,75m
Verdiepingshoogte 2,70m

Algemene voorzieningen:
– Centrale entree met hal
– Meterkast
– Alarminstallatie
– Airco installatie
– Internet/WiFi
– Pantry v.v. spoelbak
– Toilet
– Mechanische ventilatie
– Systeemplafond v.v. LED verlichting
– Ramen ( te openen) v.v. luxaflex
– Vloer v.v. pvc
– Afgewerkte wanden v.v. kabelgoten
– CV- plaatradiatoren
– Gratis parkeren aan de openbare weg

Huurprijs: € 750,- per maand
Service kosten: € 25,- per maand.
Benoemde bedragen zijn exclusief BTW
De huurpenningen inclusief servicekosten en btw dienen maandelijks vooruit te worden voldaan.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 3 volledige huurtermijnen.

Huurtermijn: 5 jaar (bespreekbaar)

Bestemming: Bedrijven t/m cat. 3.1

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Pascalweg 23 te Hellevoetsluis.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De bedrijfsadviseur BOG is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen (NVM)- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V.
[email protected]
010422611

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2022-06-09 14:12:55
Status Verhuurd
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 le
Ligging Bedrijventerrein
0 55, 55, 1, Array, Array
1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding Direct
Datum laatste wijziging 2022-06-09 14:12:55
Status Verhuurd
Bouw
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Postcode 3225 le
Ligging Bedrijventerrein
Object details
0 55, 55, 1, Array, Array
1

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek