Pastorielaan 2-7., Oostvoorne

Huurprijs op aanvraag Bekijk alle foto's (25)

Omschrijving

Wilt u ondernemen in het gezellige kustdorp van Oostvoorne? Dan is deze winkelunit geschikt voor u!

Het complex is gelegen in het winkelcentrum van Oostvoorne met in de directe omgeving het Kruidvat, Bruna, Coöp, Albert Heijn en diverse lokale retailers en horecabedrijven. De Pastorielaan is de verbinding tussen de hoofdwinkelstraat van Oostvoorne en het Dorpsplein waar o.a. diverse speciaalzaken zijn gevestigd zoals een slijterij, bakker en traiteur. Oostvoorne valt onder de gemeente Westvoorne, gezamenlijk met Rockanje en Tinte telt de gemeente ca. 15.000 inwoners. Westvoorne verwelkomd jaarlijks tienduizenden toeristen op de diverse campings, hotels en accommodaties gelegen nabij de kust.

Opleveringsniveau
De objecten worden casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd en zijn afhankelijk van de unit deels ingericht en v.v. pantry en sanitair.

Huurprijs
€ 750,– per unit exclusief btw en eventueel verschuldigde servicekosten.

Oppervlakte
Er zijn in overleg units te huur vanaf ca. 75 m2 VVO.

Parkeermogelijkheden
Parkeren in het centrum is gratis en biedt voldoende mogelijkheden in de directe omgeving of bij de diverse supermarkten.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te noemen. De op- en afrit van de Rijksweg A15 is binnen enkele minuten bereikbaar. Aan de Stationsweg is een bushalte welke een directe verbinding heeft met de nabijgelegen dorp en steden zoals Brielle en Spijkenisse.
Parkere
Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar (flexibele huurtermijn is bespreekbaar).

Bestemming
Het object heeft de bestemming Centrum-1 waar is toegestaan detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening en horecabedrijven t/m categorie 2 en sportscholen.

Servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Aanvaarding:
Per direct.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de winkelruimte, gelegen aan Pastorielaan te Oostvoorne.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV
Voorweg 2
3233 SK Oostvoorne
0181-484000
www.kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-06-28 17:21:10
Status Beschikbaar
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cz
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
0 75, 75, A1
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-06-28 17:21:10
Status Beschikbaar
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag
Bouw
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Oostvoorne
Postcode 3233 cz
Ligging Winkelgebied stadscentrum, Wijkwinkelcentrum
Object details
0 75, 75, A1

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek