Pelgrimsstraat 5, Rotterdam

€ 80 per vierkante meter per jaar Bekijk alle foto's (11)

Omschrijving

Voor verhuur zijn diverse kantoorunits beschikbaar in het bedrijfsverzamelgebouw Diepeveen.

Voor de firma Diepeveen die handelde in ijzerwaren, ontwierp architect Kromhout een kantoor, magazijn en een reclame toren waarop de naam van het bedrijf is geschilderd. Het ontwerp is geinspireerd op het door Kromhout bewonderde stadhuis van Hilversum van W.M. Dudok. Het gebouw sloot aan op al bestaande magazijngebouwen van de firma. Achter het bedrijfspand had Diepeveen een prive-spoorlijn laten aanleggen, zodat de ijzerwaren direct van het gebouw in wagons konden worden gehesen.

Oppervlakte:
In het bedrijfsverzamelgebouw zijn nog verschillende units beschikbaar te weten:

Kantoorruimte Metrage Huurprijs
Unit 3 48 m² € 375,-
Unit 4 147 m² € 1.000,-
Unit 8 288 m² € 1.900,-

Bovenstaande m² zijn op basis van BVO. De hierboven genoemde bedragen zijn maandbedragen en dienen te worden vermeerderd met btw en servicekosten.

Ligging:
Het bedrijfspand van Diepeveen is gesitueerd op een smal driehoekig kavel tussen de Hudsonstraat en de Pelgrimstraat. Achter het gebouw vindt u de nieuwe winkelboulevard Bigshops (www.bigshops.nl). Op het dak van Bigshops bevindt zich het dakpark, een park van zo’n 1.200 meter lang, 85 meter breed en 9 meter hoog.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken door de ligging tussen metro/tramstation Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavensstraat in Rotterdam-West.

Neem vanaf de A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West, steek over richting Marconitorens en volg de weg 300 meter. Sla linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Openbaar vervoer:
Bereikbaar met tram 4 en 8, de bus 42 en 53 en de metro. Vanuit de metrostations Marconiplein en Delfshaven ligt het pand op slechts tien minuten lopen.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen. Er is grenzend aan de kantoorruimte een bedrijfsruimte beschikbaar van ca. 100 m² welke kan worden gebruikt voor het parkeren van auto’s.

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
– centrale entree;
– diverse toiletgroepen;
– radiatoren;
– inbouwkasten;
– databekabeling en stroompunten;
– kabelgoten;
– diverse pantry’s;

Voorschot servicekosten:
Nader door verhuurder vast te stellen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte, gelegen aan de Pelgrimsstraat 3.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering Direct
Huurprijs € 80 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering Direct
Huurprijs € 80 per vierkante meter per jaar
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek