Peppelweg 90 a, Rotterdam

€ 1.650 per maand Bekijk alle foto's (8)

Omschrijving

Voor verhuur bieden wij aan een nog te renoveren winkelruimte, gelegen in een drukke winkelstraat (winkelcentrum Schiebroek) in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Naast een Albert Heijn, Bruna, Marskramer en Etos is er een groot aantal lokale ondernemers gevestigd o.a. een kringloopwinkel, doe-het-zelfwinkel, slijterij / wijnhandel en een groentewinkel. De weekmarkt wordt gehouden op vrijdag op het tegenovergelegen Rodondendronplein.

Voorts is er een actieve winkeliersvereniging aanwezig (www.de-peppelweg.nl).

Ligging + bereikbaarheid:
De Peppelweg is goed bereikbaar met de auto vanaf de A13, A16 en A20. Parkeren (gratis) in directe omgeving. Met het openbaar vervoer te bereiken met tramlijn 25 / buslijn 35, halte Peppelweg of Larikslaan.

Parkeren:
Gratis parkeren langs de openbare weg.

Oppervlakte:
Ca. 80 m² winkelruimte gelegen op de begane grond, alsmede ca. 50 m² kelderruimte.

Wijze van oplevering:
Het object zal volledig intern gerenoveerd worden en wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd met navolgende voorzieningen:
– Nieuw toilet;
– Nieuwe pantry.
– Gestucte wanden;
– Gestuct plafond.

Frontbreedte:
Ca. 5,10 meter

Voorschot servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.rotterdam.nl.

Artikel 7 – gemengde bebouwing I / II
Bestemmingsregeling
1. De gronden aangewezen voor “gemengde bebouwing I” zijn bestemd voor :
a. woningen, op de verdiepingen,
b. winkels en/of praktijkruimten, op de begane grond;
c. horeca, op de begane grond, ter plaatse van een zodanige aanduiding op de plankaart, met dien verstande dat zowel aan het Rododendronplein als aan de Peppelweg niet meer dan 4 horeca vestigingen zijn toegestaan;
d. overbouwde doorgang, ter plaatse van een zodanige aanduiding op de plankaart;
e. archeologisch waardevol gebied (als bedoeld in artikel 22).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met btw.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief btw dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Eventuele verhuurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsruimte, gelegen aan Peppelweg 90a te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Nadere informatie:
Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars
Straatweg 94
3051 BL Rotterdam

010-4226144
www.kolpa.nl
bedrijfsmakelaars@kolpavanderhoek.nl

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.650 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Huurprijs € 1.650 per maand
Huur specificatie BTW Belast: Ja

Foto's

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek