Pieter de Hoochweg 9 a, ROTTERDAM

Verkocht onder voorbehoud Bekijk alle foto's (22)

Omschrijving

Starters opgelet! Wonen aan de rand van het gezellige Delfshaven op loopafstand van het centrum van Rotterdam in een 3 kamer appartement met 2 balkons? Het appartement dient gemoderniseerd te worden, maar dan kun je het ook helemaal naar je zin maken!

Openbaar vervoer als tram, bus en metro (Coolhaven) bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement ligt op loopafstand van het historische centrum van Delfshaven, waar er een ruime keuze is aan boetiekjes, gezellige cafe’s en winkels.

Indeling:
Begane grond
Centrale entree van het complex met lift en toegang tot de bergingen in de onderbouw.

1e Woonlaag: entree/hal met bergkast en toilet. Keuken gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, geiser en toegang tot het balkon. De lichte woonkamer is te vinden aan de voorzijde van de woning en beschikt over een gashaard en toegang tot het balkon.

Slaapkamer I is net als de woonkamer gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een toegang tot het balkon. Vanuit slaapkamer II is er tevens een toegang naar de badkamer welke beschikt over een douche/bad, wastafel en wasmachineaansluiting.

In de onderbouw is de berging te bereiken van ca. 8 m².

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1956
– Woonoppervlak ca. 59 m²
– Inhoud ca. 205 m²
– Zowel aan de voor- als aan de achterzijde een ruim balkon
– Op loopafstand van het historisch centrum van Delfshaven
– Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
– Verwarming middels moederhaard
– Warm water middels geiser
– Bijdrage actieve VvE € 140,74 per maand
– Gelegen op eigen grond
– Oplevering: in overleg, kan snel

In de koopakte wordt in verband met bouwjaar een ouderdomsclausule opgenomen, alsmede een (algemene) toelichting op de mogelijke aanwezigheid van asbest. Tevens dat verkoper geen bewoner is geweest.

Kolpa Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Deze informatie is door Kolpa Makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 195.000 k.k.
Woonoppervlakte 59 m2
Aantal kamers 3 kamers
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Oplevering In overleg
Koopprijs Vraagprijs 195.000 k.k.
Woonoppervlakte 59 m2
Aantal kamers 3 kamers

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek