Raadsheerenhoek 5X, ZUIDLAND

Vraagprijs € 147.500 k.k. Bekijk alle foto's (22)

Omschrijving

Voor verkoop bieden wij aan ca. 100 m² (BVO) bedrijfs-/kantoorruimte gelegen aan de Raadsheerenhoek 5X te Zuidland, op het bedrijventerrein van “Zuidland”. De bedrijfs-/kantoorruimte is gebouwd in 2010 en goed bereikbaar vanaf de A15, N493 en de N218, hierdoor zijn Rotterdam, de havengebieden en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden goed bereikbaar. De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De unit bestaat uit twee verdiepingen en een entresol (tussenverdieping). Op de begane grond en de tussenverdieping is de unit voorzien van elektrische vloerverwarming.
Op de begane grond is de unit voorzien van een toiletruimte met toilet en een keukenunit met een tienliter warmwater boiler.

Bereikbaarheid:
De locatie is goed bereikbaar via de N493 en N218 welke een aansluiting heeft op de A15 en is hiermee direct verbonden met meerdere toegangswegen zoals de A16 en de A20. Rotterdam en het hele havengebied zijn hierdoor zeer goed bereikbaar. 

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn goed te noemen. Dichtbij de bedrijfs-/kantoorruimte is een bushalte met een directe verbinding naar o.a. Hellevoetsluis en Spijkenisse.
  
Parkeren:  
Bij het object worden 2 parkeerplaatsen aangeboden. 
 
Oppervlakte:  
Het totaal oppervlak (BVO) bedraagt ca. 100 m² en is als volgt verdeeld: 
– begane grond: 38 m² bedrijfsruimte; 
– tussenverdieping: 24 m² entresol
– eerste verdieping: 38 m² kantoorruimte.
   
Wijze van oplevering:
Het object wordt in de huidige staat "as is" vrij van huur en gebruik verkocht en opgeleverd.

Vraagprijs: € 147.500,- kosten koper

Vereniging van Eigenaars:
Bijdrage van €63,- per maand

Aanvaarding:  
In overleg

Notaris:
Keuze en voor rekening van koper
  
Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Zuidland " en heeft als bestemming bedrijfsruimte -2.

Kadastraal:
Gemeente Bernisse
Sectie B
Complexaanduiding 1227
Appartementsindex A30

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van een bedrijfsruimte, gelegen aan Raadsheerenhoek 5X te Zuidland. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zo secuur mogelijk opgenomen, doch mogen de oppervlakten niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd conform NEN 2580 meetrapportage. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Kolpa Van der Hoek Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele kooptraject.

Nadere informatie: 
Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars BV 
Straatweg 94 
3051 BL Rotterdam 
010-4226144 
www.kolpavanderhoek.nl 
[email protected]

Lees hele omschrijving

Kenmerken

Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-11-23 15:04:02
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 147.500 k.k.
Bouwjaar 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Plaats Zuidland
Postcode 3214 vr
Ligging Bedrijventerrein
0 100
Bekijk alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding In overleg
Datum laatste wijziging 2022-11-23 15:04:02
Status Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 147.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar 2010
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Plaats Zuidland
Postcode 3214 vr
Ligging Bedrijventerrein
Object details
0 100

Foto's

Plattegronden

Documenten

BrochureDownloaden

Uw eigen huis verkopen?

U bent op zoek naar de beste route van “Te Koop” naar “Verkocht”. Wij adviseren u van start tot handtekening. En bieden een heldere visie op de vraagprijs, verkoopstrategie en biedingen. Dat betekent dat we u volledig ontzorgen; in de communicatie, de prijsonderhandeling, de laatste details, en eindigen met een goed koopcontract. In al deze aspecten zijn we ervaren, kennen we valkuilen en zien we altijd mogelijkheden. U geniet van de toegevoegde waarde van een authentieke, betrokken en actieve makelaar.

Verkoop uw woning bij Kolpa van der Hoek

Een eigen huis kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle straten en wijken. We kunnen u dan ook goed adviseren bij het zoeken naar een unieke woning, binnen uw woonwensen en woonbudget. We beoordelen samen gevonden woningen op alle relevante criteria. Als aankoopmakelaar hebben we directe lijnen met collega-makelaars, en weten we natuurlijk waar we voor u op moeten letten. Met ons aan uw zijde realiseren we samen de mooiste woonwensen.

Maak kennis met Kolpa van der Hoek